TI 31.3.

Columbus Blue Jackets - New Jersey Devils, merkki 1, kerroin 1,98 Bethard
Columbus Blue Jackets - New Jersey Devils ML, merkki 1, kerroin 1,62 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Columbus Blue Jackets ja New Jersey Devils. Molemmat joukkueet pelaavat panoksettomassa tilanteessa, sillä niin Columbus Blue Jackets kuin myös vierasjoukkue tulevat jäämään pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä hetkellä Itäisessä konferenssissa joukkueet ovat alemmassa keskikastissa peräkkäisillä sijoilla.

Columbus Blue Jackets on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, vaikka runkosarjaan kausi päättyykin. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Columbus Blue Jackets kaatoi St.Louis Bluesin vieraissa maalein 2-4. Tuota ottelua edelsivät voitot Chicago Blackhawksista numeroin 2-5 ja lukemin 5-3 voitto Anaheim Ducksista. Tässä kohdassa todetaankin, että vastustajat ovat olleet huippuluokkaa.

New Jersey Devilsin pelivire on täysin toista verrattuna Columbus Blue Jacketsin tilanteeseen. Viidestä edellisestä ottelustaan vierasjoukkue on hävinnyt jokaisella kerralla. Edellisessä kamppailussaan New Jersey Devils hävisi kotonaan Anaheim Ducksille maalein 1-2. Kahteen edelliseen otteluun vain kaksi tehtyä maalia kertovat siitä, että maalinteko tuottaa tuskaa.

Columbus Blue Jacketsin sairaslista on valitettavan pitkä, mutta siitä huolimatta kotijoukkueen pelivire on ollut erinomaisella tasolla. Sivussa Columbus Blue Jacketsilta ovat uusista kasvoista muun muuassa Rene Bourque, Jared Boll, Sonny Milano, David Clarkson ja Aleksander Wennberg. Puolestaan New Jersey Devilsin loukkaantuneina jatkavat pidemmän aikaa sivussa olleet Bryce Salvador Ryane Clowe.

Sinänsä panoksettomassa ottelussa se joukkue, joka syttyy kamppailuun paremmin, on vahvoilla. Columbus Blue Jackets ei ole suuressa kuvassa ollut hyvä kotijoukkue, mutta toisaalta New Jersey Devils on ollut vierasjoukkueena onneton. Tilastojen valossa Punaiset ovatkin Itäisen konferenssin yksi heikoimmista vierasjoukkueista. Tämän hetken pelivireellä Columbus Blue Jackets vaikuttaisi varsin hyvältä peli-idealta.

Panossuositus 5/10 kertoimella 1,98 ja 1,62
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT NHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!
http://ads.comeon.com/redirect.aspx?pid=9230&bid=9686http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*