TI 10.3.

JYP - Blues, merkki 2, kerroin 3,28 SuperLenny
JYP - Blues ML, merkki 2, kerroin 2,40 SuperLenny


Jääkiekon Liigassa Espoon Blues matkustaa Jyväskylään JYPin vieraaksi. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoituksilla kiinni suorassa puolivälieräpaikassa. Blues nousee varsin hyväksi pelikohteeksi, kun otetaan huomioon, että lähtökohdat ovat kotijoukkueen osalta mielenkiintoiset: JYP on ollut viime aikoina surkeassa pelivireessä. Alla ovat jyväskyläläisillä tappiot niin TPS:lle, Tapparalle kuin SaiPalle.

JYP hävisi edellisellä kierroksella Lappeenrannassa SaiPalle maalein 2-0. Oikeastaan jo ensimmäisestä erästä lähtien appeenrantalaiset hallitsivat tapahtumia kaukalossa. JYP lähti Lappeenrantaan ennen kaikkea parantamaan peliesitystään viime kotiottelusta TPS:ää vastaan, jolloin jyväskyläläisten tekeminen oli huolimatonta ja liikekin oli vaatimatonta.

Bluesin huikea pelivire näytti päättyneen kahden tappion myötä, mutta edellisellä kierroksella espoolaiset murskasivat KalPan Espoossa lukemin 5-1. Blues viimeisteli päätöserässä vaatimattomasti kolme ylivoimamaalia. Miro Aaltonen juhli kuopiolaisia vastaan kahta osumaa.

Liigan pistepörssiä johtava Bluesin kapteeni, Kim Hircshovits on päässyt pisteille edellisessä 21 kamppailussa. KalPaa vastaan pistepörssin kärkinimi saalisti kolme syöttöpistettä. Varsinkin ylivoimalla pelatessa Hirschovitsin merkitys on valtava.

Kolmeen edelliseen otteluun Blues on saalistanut vain yhden voiton, mutta maalinteossa espoolaiset ovat onnistuneet 11 kertaa. Bluesin peliesityksissä on ollut hieman hiipumisen merkkejä, mutta edellisellä kierroksella viisi tehtyä maalia antavat ymmärtää, että JYPille vaikea vastustaja ollut espoolaisryhmä on sitä myös tälläkin kerralla. Blues on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista.

Panossuositus: 5/10 kertoimilla 3,28 ja 2,40

20 edellisestä vihjatusta kohteesta 12 on osunut. 

TEE TILIT ALLA OLEVISTA LAATIKOISTA JA HANKI SATOJA EUROJA YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://ads.comeon.com/redirect.aspx?pid=9230&bid=9686

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*