SU 1.3.

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin 1,60 Bethard
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets (+1), merkki 1, kerroin 2,02 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Pittsburgh Penguins ja Columbus Blue Jackets. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Columbus Blue Jacketsin sijoitus samassa konferenssissa on 13. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on 23 pistettä kotijoukkueen eduksi. Materiaaliltaan Pingviinit ovat kaudesta toiseen kestomenestyjiä ja etenkin kotonaan he ovatkin selkeän ennakkosuosikin asemassa.

Pittsburgh Penguins on noussut hurjaan pelivireeseen. Edellisellä kierroksella Pingviinit kaatoivat Washington Capitalsin vieraissa maalein 3-4. Tällä hetkellä Pittsburgh Penguins onkin kolmen ottelun voittoputkessa. Ennen kaikkea kotijoukkueen maalintekotehokkuus ansaitsee huomiota, sillä kolmeen edelliseen otteluun jokaisella kerralla he ovat viimeistelleet neljä maalia tai enemmän. Se on tosin todettava, että viime kierroksella Pingviinit ottivat aivan liikaa jäähyjä.

Pittsburgh Penguins vahvisti juuri hetki sitten kokoonpanoaan pudotuspelejä ajatellen, sillä Pingviinit hankkivat Daniel Winnikin riveihinsä. Kotijoukkueen GM, Jim Rutherford totesi jo jokin aika sitten, että hän haluaa vahvistaa nimenomaan hyökkäyskalustoaan. Pingviinit puolestaan päästivät Zach Sillin siirtymään pois pennsylvanialaisseurasta.

Columbus Blue Jacketsin tilanne on suorastaan surkea. Vierasjoukkue on vajonnut suureen tappioputkeen ja tilanne Itäisen konferenssin alemmassa keskikastissa näyttää surulliselta. Columbus Blue Jacketsin olisi saatava pisteitä hurjalla tahdilla, jotta pudotuspelipaikka olisi vielä realistinen, mutta viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta tappiota. Suuremmassakin kuvassa Columbus Blue Jacketsin tilanne ei hyvältä näytä, sillä kolme voittoa 10 edelliseen taisteluun on aivan liian vähän.

Viime päivät ovat olleet loukkaantumisten suhteen Columbus Blue Jacketsille hankalia. Helmikuun aikana vierasjoukkue menetti sairaslistalle muun muuassa Kevin Connautonin, Brandon Dubinskyn, Matt Calvertin, Jack Skillen ja Ryan Murrayn. Listaa voisi jatkaa Columbus Blue Jacketsin poissaolijoiden suhteen pidemmällekin. Kun otetaan huomioon, että Pittsburgh Penguinsin pahimmat loukkaantumisongelmat ovat jo taakse jäänyttä elämää, jopa tasoituksella kotivoitto kelpaa vetokupongille mukaan.

Panossuositus: 6/10 Bethardin kertoimilla 1,60 ja 2,02
HYÖDYNNÄ ALLA OLEVAT MAHTAVAT BONUKSET!http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*