PE 6.3.

JYP - TPS, merkki 2, kerroin 7,50 Veikkaushuone
JYP - TPS ML, merkki 2, kerroin 5,00 Veikkaushuone
JYP - TPS (+1), merkki 2, kerroin 3,15 Veikkaushuone


Jääkiekon Liigassa yhteen Jyväskylässä iskevät JYP ja TPS. Kerroinasettelua ei voi kieltämättä kuin ihmetellä. Vaikka JYP taistelee tiukasti Liigan kotiedusta kevään pudotuspeleihin, Liiga on niin tasainen, että millekään joukkueelle ei yksinkertaisesti voi antaa näin suuria kertoimia. TPS on selkeästi piristynyt uuden päävalmentajansa, Jarno Pikkaraisen alaisuudessa. Edellisellä kierroksella turkulaiset kaatoivat Pelicansin maalein 2-1.

TPS ei ole pelannut vieraissa viime aikoina yhtään hassummin. Neljä edellistä vierasottelua ovat tuottaneet jatkojen päätteeksi turkulaisille kaksi voittoa. Edellisessä vieraskamppailussaan TPS hävisi jatkojen päätteeksi HIFK:lle lukemin 3-2. On ollut hienoa nähdä, että vaikka Turussa ei tullakaan keväällä pudotuspelejä pelaamaan, pelaajat ovat huomanneet, että loppukauden aikana on hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä tuleville työnantajille seuraavalle kaudelle.

TPS sai juuri Pelicans -ottelun alla tärkeän vahvistuksen puolustukseensa, kun tsekkiläispuolustaja Jakub Nakládal palasi aivotärähdyksensä jäljiltä takaisin turkulaisten vahvuuteen. Palaaminen kaukaloon taisi maistua tsekkiläiselle varsin hyvin, sillä hän viimeisteli kamppailun voittomaalin.

JYP hävisi edellisellä kierroksella Tapparan isäntänä, vaikka etenkin ylivoima-aikaa jyväskyläläiset saivat kiitettävän paljon. Otteluhan oli kaikkea muuta kuin tarkkaa pelaamista. JYPin kannalta loukkaantumisethan ovat sotkeneet viime aikoina kuvioita, sillä muun muuassa huipputärkeä Jani Tuppurainen ja Darryl Bouce olivat sivussa kamppailusta Tapparaa vastaan.

JYP uutisoi muutama viikko sitten, että Eric Perrin ei jatka Jyväskylässä ensi kaudella. Johtuu sitten kyseisestä tiedosta tai ei, mutta helmikuun puolen välin jälkeen JYP kärsi kaksi murskatappiota peräkkäin - ensin Tapparan vieraana maalein 7-1 ja Espoossa Bluesia vastaan numeroin 7-2. Toki on syytä muistaa, että viime aikoina JYP on pelannut huomattavasti tasaisemmin. Joka tapauksessa tälläisellä kerroinasettelulla TPS nousee väkisinkin mukavaksi yllätysvalinnaksi. TPS:n suora voitto palauttaisi rahat yli seitsenkertaisena.

Panossuositus: 2/10 kertoimilla 7,50, 5,00 ja 3,15
HYÖDYNNÄ MAHTAVAT TALLETUSBONUKSESI!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*