PE 13.3.

TsSKA Moskova - Jokerit, merkki 1, kerroin 1,68 Bethard
TsSKA Moskova - Jokerit (+1), merkki 1, kerroin 2,34 Bethard


Jääkiekon KHL:ää, Helsingin Jokerit kohtaa Moskovassa toisen kerran venäläisjätti TsSKA Moskovan. Ottelusarja käynnistyi eilen, jolloin moskovalaiset nappasivat kotivoiton maalein 3-2. Jokerit oli pitkään kiinni voitossa, mutta Ossi Väänäsen ottama iso rangaistus kostautui karmealla tavalla TsSKA Moskovan viimeisteltyä kaksi osumaa kamppailun loppuun.

Jokerit matkustaessaan Moskovaan tiesivät, että etenkin TsSKA Moskovan kotijäällä ja sen ulkopuolella voi sattua ja tapahtua lähes mitä tahansa. Voimmekin todeta rehellisesti, että tuomarilinja ei suoranaisesti ollut jomman kumman joukkueen puolella, mutta helsinkiläisille annettiin muutamia jäähyjä lähes olemattomista syistä. Lisäksi oliko Väänäsen rangaistus turhan kova ratkaisu tuomareilta? Joka tapauksessa ensinnäkin tuomareita on turhaa syyttää enempää ja toisekseen Väänänen teki tyhmästi ja hän varmasti tietää sen itsekin.

TsSKA Moskova on yksinkertaisesti sellainen kotijoukkue, että heiltä vierasvoiton nappaaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Seitsemästä edellisestä kotiottelustaan moskovalaiset ovat saalistaneet kuusi voittoa. Mukaan mahtuuu kyseiseen tilastoon esimerkiksi maalein 12-0 voitto Slovan Bratislavasta. Kolmeen edelliseen kotiotteluun TsSKA Moskovalle on muutenkin tehty yhteensä vain kolme osumaa.

Jokereiden peliesitys oli eilen hyvä, mutta Erkka Westerlundin mukaan myös parannettavaa reilusti löytyi. Westerlund oli tyytyväinen varsinkin ensimmäiseen erään ja siihen, että kuinka helsinkiläiset valmistautuivat otteluun. Yksi suurimmista huolenaiheista oli se, että miten paljon lopulta vierasjoukkue keskittyikin jäähyjen ottamiseen.

Jokerit ei tule muuttamaan eilisestä kokoonpanoon, vaan Westerlundin ryhmä jatkaa samalla tavalla myös tänään. Loukkaantumisen vuoksi sivussa Jokereiden vahvuudesta puuttuu Niko Kapanen, joka sai polvivamman Dinamo Minskiä vastaan käydyssä ottelusarjassa. Toisaalta hyvä uutinen helsinkiläisten kannalta on, että Ville Lajunen on toipunut pelikuntoon, mutta vielä tänään häntä ei kaukalossa nähdä.

Kuinka Jokerit on käsitelleet eilisen tappion ja etenkin sen, kuinka he murenivat aivan loppuhetkillä? TsSKA Moskova sai varmasti ottelun lopusta vain lisää energiaa ja voimaa tuleviin kamppailuihin. Moskovalaisseura lähti pudotuspeleihin yhtenä suurimmista mestarisuosikeista ja kyllähän päätöserä eilen osoittikin sen, että minkä takia - vaikkakin Väänäselle tuomittu rangaistus oli mahdollisesti turhan kova tuomio.

Panossuositus 5/10 kertoimilla 1,68 ja 2,34
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT TSSKA MOSKOVALLE BONUSRAHALLA!
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*