SU 29.3.

Carolina Hurricanes - Boston Bruins, merkki 1, kerroin 3,10 SuperLenny
Carolina Hurricanes - Boston Bruins ML, merkki 1, kerroin 2,16 SuperLenny

Jääkiekon NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, Boston Bruins matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi. Lähtökohdat kamppailuun ovat vähintäänkin mielenkiintoiset. Kaikki panokset ottelussahan ovat vain ja ainoastaan Boston Bruinsilla, sillä vierasjoukkue taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, mutta on myös monta asiaa, jotka aiheuttavat kysymysmerkkejä Keltamustien ylle.

Carolina Hurricanesin loppukausi menee vain pelailun merkeissä. Kotijoukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin menivät jo kauan aikaa sitten, mutta siitä huolimatta viime aikoina Hurrikaani on ollut erinomaisessa pelivireessä. Carolina Hurricanes on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja neljästä edellisestä taistosta kotijoukkue on jäänyt kokonaan pisteittä vain kerran.

Boston Bruinsin pelivire on surkea. Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Keltamustat voittivat kotonaan New York Rangersin numeroin 4-2, mutta tuota ottelua edelsi varsin pitkä tappioputki. Milan Lucic viimeisteli Sinisiä vastaan kaksi osumaa ollen kamppailun ykköspelaaja.

Jos Boston Bruinsin pelivire ei ole kunnossa, etenkään vieraspelit eivät ole kulkeneet hyvin. Tarkemmin sanottuna Keltamustat eivät ole neljästä edellisestä vieraskamppailustaan saalistaneet voittoakaan. Tilanne on siinä mielessä hälyyttävä, että juuri nythän olisi myös matkapeleistä tultava tulosta, jos pudotuspelit kiinnostavat. Edellinen vierasottelu päättyi Boston Bruinsin osalta maalein 5-3 tappioon Tampa Bay Lightningille.

Suomalaisittain Tuukka Raskin loukkaantuminen on Boston Bruinsille paha paikka. Kuluvan kuun aikana vierasjoukkue on menettänyt loukkaantumislistalle lisäksi Dougie Hamiltonin ja Brett Connollyn. Pitkäaikaispotilaista sivussa on lähinnä Kevan Miller. Carolina Hurricanesin poissaolijoista on syytä mainita Aleksander Semin ja Jack Hillen.

Panossuositus 5/10 kertoimella 3,10 ja 2,16
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT NHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*