MA 2.3.

New York Rangers - Nashville Predators, merkki 1, kerroin 2,32 Bethard
New York Rangers - Nashville Predators ML, merkki 1, kerroin 1,82 Bethard


Jääkiekon NHL:ssä pelataan Suomen aikaa ensi yönä kolme ottelua. New York Rangers ja Nashville Predators iskevät yhteen ennakolta hyvin tasaisessa kohtaamisessa ja samallahan kyseessä on kierroksen huippuottelu. Molemmat joukkueet ovat omien konferenssiensa kärkijoukkueita, sillä New York Rangers löytyy Itäisen konferenssin kolmannelta sijalta ja Nashville Predators löytyy Läntisen konferenssin kärkipaikalta.

New York Rangers hävisi edellisellä kierroksella Philadelphia Flyersin vieraana maalein 4-2, mutta etenkin kotonaan Siniset eivät ole päästäneet vierasjoukkueita juhlimaan. Edellisessä kotiottelussaan New York Rangers kaatoi Arizona Coyotesin lukemin 4-3. Tilastojen valossa Siniset ovatkin Itäisen konferenssin yksi parhaimmista kotijoukkueista. 32 kotiottelua ovat heille tuottaneet 45 pistettä.

New York Rangers hankki puolustukseensa Keith Yandlen, mikä osoittaakin, että Siniset ovat tosissaan kiinnostuneita valloittamaan Stanley Cupin. Yandle on tällä kaudella ollut hyökkäyssuuntaan pelatessa suuri apu joukkueelleen, sillä pelaamissaan otteluissa hän on saalistanut tehot 3+37. Yandlen osalta on tosin todettava, että hänen +- -saldonsa on rajusti pakkasella, mutta se selittyy osittain hurjilla peliminuuteilla - yli 23 minuuttia kamppailua kohden.

Keith Yandle ei jäänyt ainoaksi New York Rangersin hankinnaksi, sillä kotijoukkue hankki myös Carl Klingbergin ja James Sheppardin. Klingberg siirtyy Sinisten vahvuuteen Winnipeg Jetsistä ja puolestaan Sheppardin edellisenä seurana toimi San Jose Sharks.

Nashville Predators on varsinkin vieraissa ollut hyvin tasapeliherkkä joukkue. Vaikka Läntisessä konferenssissa he ovatkin kärjessä, vieraissa 10 edellistä kamppailua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet vain kaksi voittoa. Edellisessä matkaottelussaan Nashville Predators oli menettää voiton jo kautensa pilanneelle Buffalo Sabresille.

Molempien joukkueiden terveysstilanne on varsin hyvä. New York Rangersilta sivussa ovat jo pidemmän aikaa sivussa olleet Henrik Lunqvist, Chris Drury ja helmikuun lopulla loukkaantunut Jesper Fast. Nashville Predatorsilta sivussa on Anton Volchenkov. Nashville Predators on ajautunut kahden ottelun tappioputkeen ja etenkin kotonaan New York Rangers onkin ehdottomasti ennakkosuosikki. Kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Panossuositus: 5/10 Bethardin kertoimilla 2,32 ja 1,82
HYÖDYNNÄ ALLA OLEVAT MAHTAVAT BONUKSET!
http://welcome.vjaffiliates.com/afs/come.php?id=3825&cid=10847&ctgid=1&atype=1http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*