MA 16.3.

Los Angeles Kings - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,46 Bethard
Los Angeles Kings - Arizona Coyotes (+1), merkki 1, kerroin 1,74 Bethard


Jääkiekon NHL:ää, Los Angeles Kings isännöi Arizona Coyotesia. Joukkueiden lähtökohdat ensi yön otteluun ovat täysin erilaiset. Los Angeles Kings taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, kun taas Arizona Coyotesin matka tulee runkosarjaan päättymään. Tällä hetkellä kotijoukkue on juuri pudotuspeliviivan ulkopuolella, joten pistetarvehan on valtava.

Arizona Coyotes ovat olleet yhdessä Edmonton Oilersin kanssa NHL:n pisteautomaatit. Vaikka Los Angeles Kingsin kausikin on ollut vaatimaton, kotijoukkue on kerännyt lähes 30 pistettä enemmän kuin vierailijat. Tilastojen valossa Arizona Coyotes on Läntisen konferenssin surkein vierasjoukkue. 25 pistettä 34 vierasotteluun on lukema, jolla on mahdotonta saada muuta aikaan kuin sijoitus häntäpäässä. Pudotuspelihaaveet kaatuivat jo kauan aikaa sitten.

Los Angeles Kings on kolmesta edellisestä ottelustaan saalistanut kaksi voittoa. Tosin viime kierroksella kotijoukkue kärsi tappion Nashville Predatorsille lukemin 1-2. Maalintekohan on ollut Los Angeles Kingsille joka tapauksessa ajoittain vaikeaa, sillä kahteen edelliseen kotiotteluun yksi tehty maali on liian vähän. Suuressa kuvassahan kyseessä on muuten erinomainen kotijoukkue. Toisaalta kahteen viime vierasotteluun Los Angeles Kings on osunut yhdeksän kertaa.

Los Angeles Kingsiltä sivussa ovat pitkäaikaispotilaiden lisäksi Alec Martinez ja Jarret Stoll. Arizona Coyotesilta poissa puolestaan ovat uusimpina kasvoina Martin Hanzal ja Mikkel Boedker. Arizona Coyotes kulkee lähinnä tappiosta tappioon ja Los Angeles Kingsin ratkaisuvoima on muutenkin huomattavasti laadukkaampaa. Etenkin kotonaan on vaikeaa nähdä heidän tälläistä ottelua häviävän. Runsasmaalinen kotivoittokaan ei yllättäisi.

 Panossuositus 6/10 kertoimella 1,46 ja 1,74
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT NHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*