LA 7.3.

Arizona Coyotes - Montreal Canadiens, merkki 1, kerroin 4,00 Veikkaushuone
Arizona Coyotes - Montreal Canadiens ML, merkki 1, kerroin 2,65 Veikkaushuone
Arizona Coyotes (+1) - Montreal Canadiens, merkki 1, kerroin 1,87 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:ää, Montreal Canadiens matkustaa testaamaan Arizona Coyotesin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa Arizona Coyotes on edelleen toiseksi viimeisenä, kun taas Montreal Canadiens löytyy Itäisen konferenssin kärkipaikoilta. Vaikka kotijoukkueen kausi tulee runkosarjaan päättymään, kotiottelussa heille ei yksinkertaisesti voi tarjota näin suuria kertoimia.

Arizona Coyotesin tämän kauden ilonaiheet ovat olleet vähissä, mutta toisaalta Itäisen konferenssin huippujoukkue sytyttää varmasti. Edellisellä kierroksellahan kotijoukkue nappasi komean voiton kaatamalla jatkojen päätteeksi Vancouver Canuksin maalein 3-2. On syytä huomata, että myös Vancouver Canuksia vastaan kertoimissa Arizona Coyotes oli lähes yhtä suuri altavastaaja. Rohkeasti vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat jälleen hurjia kertoimia kotijoukkueelle.

Montreal Canadiens on Itäisen konferenssin kärkiporukoita, mutta valitettavasti vierasjoukkue on hyytymässä täydellisesti. Punaiset ovat tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Viime aikoina tappiot ovat tulleet San Jose Sharksille, Anaheim Ducksille ja Los Angeles Kingsille. Kolmeen viime kamppailuun Montreal Canadiensille on viimeistelty peräti 10 maalia.

Montreal Canadiens ehti hetki sitten vahvistamaan kokoonpanoaan muutamalla kasvolla. Jatkossa vierasjoukkueen vahvuudessa pelaavat Torrey Mitchell ja Brian Flynn. Punaiset olivat vaihtokaupoilla Buffalo Sabresin kanssa, sillä he eivät pudotuspeleihin tule etenemään.

Kummallekaan joukkueelle ei ole viime aikoina tullut uusia loukkantumisia. Näin ollen suurempia poissaoloja ei ole tämän ottelun alla. Montreal Canadiens on luonnollisesti ennakkosuosikki, mutta Arizona Coyotesin hurjat kertoimet otetaan vetokupongille mukaan. Kyseessä ovat vähintäänkin pelattavat kohteet. Arizona Coyotes voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen ja myös tänään uskomme kotijoukkueen mahdollisuuksiin.

TEE TILI ALLA OLEVISTA LAATIKOISTA JA PELAA ARIZONA COYOTESIA BONUSRAHALLA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://ads.comeon.com/redirect.aspx?pid=9230&bid=9686
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*