LA 21.3.

Minnesota Wild - St.Louis Blues, merkki 2, kerroin 2,70 Guts
Minnesota Wild - St.Louis Blues ML, merkki 2, kerroin 2,05 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa Minnesota Wild ja St.Louis Blues iskevät yhteen. Kamppailu pelataan suomalaisten kannalta parhaaseen katseluaikaan. Läntisessä konferenssissa Minnesota Wild on tällä hetkellä viidentenä, kun taas St.Louis Blues löytyy saman konferenssin toiselta sijalta. Lähtökohdat ovatkin huippukohtaamiseen varsin mielenkiintoiset.

Minnesota Wild on ajautunut vaikeaan tilanteeseen. Edellisestä neljästä kotiottelustaan minnesotalaisryhmä on saalistanut vain yhden voiton. Viime kierroksella Minnesota Wild hävisi kotonaan Washington Capitalsille maalein 2-3. Tiukat ottelut ovat alkaneet kääntymään kovalla prosentilla kotijoukkuetta vastaan.

St.Louis Blues on ollut etenkin vieraissa erinomaisessa pelivireessä. Vaikka viime vieraskamppailussaan Siniset hävisivät jatkojen päätteeksi Winnipeg Jetsille numeroin 2-1, kamppailua edelsi kolmen vierasottelun voittoputki. Kyseisen voittoputken aikana kolmeen vieraskamppailuun St.Louis Blues viimeisteli komeasti peräti 13 osumaa.

Minnesota Wildin sairaslista on jälleen kasvanut sellaiseksi, että ei ole ihmekään, kun tappioita on alkanut tulemaan. Ei taida olla kohta edes liioiteltua sanoa, että Minnesota Wildilta sivussa on puoli joukkuetta. Vain muutamana poissaolijana kotijoukkueelta voisi mainita Zach Parisen, Nate Prosserin, Jason Zuckerin, Matt Cooken ja Ryan Carterin. Pitkäaikaispotilaista poissa ovat edelleen muun muuassa Josh Harding ja Keith Ballard.

St.Louis Bluesin sairaslista on käytännössä tyhjä ja muutenkin vierasjoukkueen kertoimet nousevat varsin hyviksi peli-ideoiksi. St.Louis Blues on pelannut viime aikoina vahvasti siitäkin huolimatta, että matkustelua vierasjoukkue on joutunut paljon harrastamaan. Minnesota Wildin ongelmat etenkin kotikaukalossa ja loukkaantumslistalla ovat vähintäänkin hankalia.

Panossuositus 5/10 kertoimella 2,70 ja 2,05
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT NHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*