LA 14.3.

Carolina Hurricanes - Florida Panthers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,20 Guts

Jääkiekon NHL:ää, Carolina Hurricanes ja Florida Panthers iskevät yhteen. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan maailman kovimmassa kiekkoliigassa suuri määrä otteluita, joten seurattavaa riittää. Carolina Hurricanesin ja Florida Panthersin välinen kohtaaminen on etukäteen ajateltuna runsasmaalinen. Pistetarvettahan on vain vierasjoukkueella, sillä Hurrikaanin kausi tulee varmuudella runkosarjaan päättymään.

Carolina Hurricanes on ollut etenkin viime aikoina surkeassa pelivireessä. Viidestä edellisestä ottelustaan Hurrikaani on saalistanut vain yhden voiton. Kamppailut ovat olleet kokonaisuutta ajatellen hyvin runsasmaalisia. Kahdessa edellisessä kotijoukkueen ottelussa on viimeistelty yhteensä toistakymmentä osumaa. Toisaalta viime kotikamppailuissaan kolmeen edelliseen taisteluun Punaiset ovat viimeistelleet peräti 13 osumaa.

Florida Panthers matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi hyvistä lähtökohdista. Vierasjoukkueella on menossa kahden ottelun mittainen voittoputki. Edellisissä otteluissaan Pantterit ovat kaataneet New York Islandersin jatkojen päätteeksi maalein 4-3 ja Winnipeg Jetsin lukemin 4-2. Florida Panthersia koskee sama tilanne kuin Carolina Hurricanesia, sillä vierasjoukkueen ottelutkin ovat olleet melkoisen maalirikkaita.

Carolina Hurricanesilla ei ole ongelmia loukkaantumisten kanssa. Kotijoukkueelta sivussa ovat vain Jack Hillen ja Joni Pitkänen. Florida Panthersin tilanne on samalla tavalla vahva, sillä poissa ovat ainoastaan Roberto Luongo ja Al Montoya. Toisaalta kahden maalivahdin loukkaantuminen nostaa entisestään odotuksia sen suhteen, että tänään maaleja on useita kappaleita tiedossa.

Carolina Hurricanes on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme, mutta kun panoksia ei enään kotijoukkueella ole, nostetaan yli 5,5 maalia järkeväksi pelikohteeksi. Kaikki panokset ovat Florida Panthersin puolella, mutta toisaalta kolmesta edellisestä vierasottelustaan Pantterit ovat voittaneet vain yhden ja kärsineet kaksi murskatappiota.

Panossuositus 5/10 kertoimella 2,20
AVAA PELITILIT ALTA JA LAITA VEDOT NHL-KIERROKSELLE BONUSRAHALLA!
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*