KE 4.3.

Anaheim Ducks - Montreal Canadiens, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,66 Veikkaushuone
Anaheim Ducks - Montreal Canadiens, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,30 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelussa Montreal Canadiens matkustaa Anaheim Ducksin vieraaksi. Kyseessä on kierroksen huippuottelu. Anaheim Ducks löytyy Läntisen konferenssin kakkossijalta, kun taas Montreal Canadiens on Itäisen konferenssin järjessä. Etentenkin Anaheim Ducks on ollut tehokas hyökkäyspäässä, sillä he ovat viimeistelleet omassa konferenssissaan eniten maaleja yhdessä muutaman muun joukkueen kanssa.

Molemmat joukkueet ovat olleet etenkin viime aikoina hyvässä pelivireessä. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks kaatoi vieraissa Arizona Coyotesin maalein 1-4. Kolmeen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt mukavasti 11 osumaa. Montreal Canadiens hävisi puolestaan viimeksi numeroin 4-0 San Jose Sharksille, mutta tuota ottelua edelsi murskavoitot Toronto Maple Leafsista, Columbus Blue Jacketsista ja St.Louis Bluesista.

Anaheim Ducks myi hetki sitten Dany Heatleyn Florida Panthersiin ja puolestaan Ankkalauman vahvuuteen siirtyi Tomas Fleichmann. Heatleyn siirron taustalla oli se, että hänen kautensa on sujunut keskellä vaikeita loukkaantumisia. Pääasiassa Heatley ehtikin tällä kaudella pelaamaan AHL:ssä. Fleichmann on kuluvalla kaudella pelannut 52 ottelua tehoin 7+14.

Oman mausteensa otteluun tuovat Anaheim Ducksin merkittävät loukkaantumisongelmat. Viime päivinä Ankkalauma on menettänyt sairaslistalle Korbinian Holzerin, James Wisnievskin ja Tim Jackmannin. Lisäksihän kotijoukkueelta sivussa ovat muun muuassa Sami Vatanen ja Matt Beleskey. Montreal Canadiensin poissaolot puolestaan ovat hyvin vähissä.

Anaheim Ducks ja Montreal Canadiens ovat olleet runsasmaalisia joukkueita ja useinhan huippukamppailuissa maaleja onkin varsin reilusti tiedossa. Varmasti tässä kohtaamisessa haetaan jo hieman asetelmia pudotuspelejäkin ajatellen, sillä Anaheim Ducks ja Montreal Canadiens ovat osoittaneet olevansa valmiita jopa parhaimmillaan taistelemaan Stanley Cupista.

Panossuositus: 5/10 kertoimilla 1,66 ja 2,30
HYÖDYNNÄ MAHTAVAT TALLETUSBONUKSESI!http://welcome.vjaffiliates.com/afs/come.php?id=3825&cid=10847&ctgid=1&atype=1http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*