SU 8.3.

Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 1,84 Bethard
Carolina Hurricanes - Edmonton Oilers ML, merkki 1, kerroin 1,52 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelussa Carolina Hurricanes isännöi Edmonton Oilersia. Itäisessä konferenssissa Carolina Hurricanes on menettänyt jo mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja sama lopputulos koskee Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilersia. Molempien joukkueiden kausi on ollut heikko, mutta sillä erotuksella, että Punaiset ovat edes keränneet noin 10 pistettä vierasjoukkuetta enemmän.

Carolina Hurricanes on kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta etenkin kotonaan Punaiset ovat olleet vahvoja. Viime otteluissa otteluohjelma on ollut vaikea, koska vastassa ovat olleet Chicago Blackhawks ja Minnesota Wild. Neljästä edellisestä kotiottelustaan Carolina Hurricanes on joka tapauksessa saalistanut kolme voittoa. Viime aikoina kotonaan Punaiset ovat kaataneet muun muuassa Washington Capitalsin.

Edmonton Oilersin tilanne on karmea. Kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle ainoastaan yhden voiton. Viime kierroksella Edmonton Oilers hävisi jatkojen päätteeksi Chicago Blackhawksille lukemin 2-1. Maalinteko on ollut vierasjoukkueelle vähintäänkin haastavaa, sillä kuuteen viime kamppailuun Edmonton Oilers ei ole kertaakaan tehnyt kahta maalia enempää.

Edmonton Oilers on Läntisen konferenssin surkein vierasjoukkue yhdessä Arizona Coyotesin kanssa. Toistaiseksi vierailijat ovat keränneet matkaotteluistaan 33 ottelussa vain 25 pistettä. Lähes 120 päästettyä maalia vieraskamppailuihin on sellainen lukema, että ei ole ihmekään, kun pisteitä ei ole hyvin tullut.

Carolina Hurricanesin terveystilanne on hyvä, sillä kotijoukkueelta sivussa ovat vain Jack Hillen ja Joni Pitkänen. Edmonton Oilersin tilanne on täysin erilainen, sillä vierasjoukkueelta loukkaantuneina ovat muun muuassa Taylor Hall, Nikita Nikitin, Iiro Pakarinen, Anton Lander ja Viktor Fasth. Uusimpana loukkaantuneena Pakarinen siirtyi sairaslistalle juuri maaliskuun alussa. 

TEE TILI ALLA OLEVISTA LAATIKOISTA JA HANKI SATOJA EUROJA YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://affiliate.cherryaffiliates.com/tracking.php?tracking_code&aid=475245&mid=464&sid=3586&pid=41&cid=1

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*