TO 5.2.

Edmonton Oilers - Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 1,85 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins matkustaa testaamaan Edmonton Oilersin päivän vireen. Edmonton Oilersin ja Pittsburgh Penguinsin välisessä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Pittsburgh Penguins. Materiaaliltaan vierasjoukkue on huikeasti kotijoukkuetta edellä. Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilers on viimeisenä ja he ovatkin jo menettäneet mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan. Pittsburgh Penguins löytyy Itäisen konferenssin viidenneltä sijalta.

Edmonton Oilers voitti edellisellä kierroksella jatkojen päätteeksi Edmonton Oilersin maalein 4-5, mutta valitettavasti kotijoukkueen kannalta on todettava ensinnäkin, että he ovat jo ehtineet pilaamaan mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja toisekseen voittoputkien rakentaminen on tuntunut läpi kauden olevan kotijoukkueelle liian työlästä. Yksittäisiä voittoja Edmonton Oilers pystyy nappaamaan, mutta liian kovalla prosentilla voitetun ottelun jälkeen tiedossa on jälleen tappio.

Edmonton Oilers on kolmesta edellisestä kotiottelustaan saalistanut vain yhden voiton ja voittoon päättyneessä kamppailussa he voittivat surkean Buffalo Sabresin lukemin 3-2. Tilastojen valossa Edmonton Oilers onkin surkea kotijoukkue. 26 kotiottelua ovat tuottaneet heille vain 20 pistettä. Kolikon toisena puolena Pittsburgh Penguins on yksi Itäisen konferenssin parhaimpia vierasjoukkueita.

Tammikuu on ollut Edmonton Oilersille loukkaantumisten suhteen synkkä: Peräti neljä pelaajaa ovat liittyneet viime aikoina kotijoukkueen sairaslistalle. Sivussa uusimpina pelaajina Edmonton Oilersin vahvuudesta ovat Taylor Hall, Nikita Nikitin ja Benoit Pouliot. Lopullinen kotijoukkueen sairaslista tulee tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Edmonton Oilersin materiaali on valmiiksi heikko ja nyt huono tilanne vain korostuu.

Pittsburgh Penguins hävisi edellisellä kierroksella Nashville Predatorsille numeroin 0-4. Ottelu alkoi Pingviinien osalta huonosti. Tässä ottelussa nähdään äärimmäisen näyttöhaluinen vierasjoukkue. Kestosuosikkeihin lukeutuva joukkue omaa potentiaalia aivan eri tavalla kuin Edmonton Oilers. Pittsburgh Penguinsilta löytyy ratkaisuvoimaa huomattavasti enemmän kuin kotijoukkueelta.

Suomalaisittain Pittsburgh Penguinsista puhuttaessa mielenkiinto kohdistuu siihen, koska Olli Määttä olisi jälleen pelikunnossa. Valitettavasti suomalaispuolustaja nähtäneen tositoimissa vasta ensi kaudella. Määttä on kokenut vastoinkäymisiä kiitettävästi, mutta toisaalta Pittsburgh Penguinsin kannalta hyvä asia on se, että heidän valtavat loukkaantumisongelmat ovat helpottuneet.

Panossuositus: 7/10 Veikkaushuoneen kertoimella 1,85

HANKI PARHAIMMAT TALLETUSBONUKSET

 https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

New York Rangers - Boston Bruins, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,50 Bethard

Jääkiekon NHL:n kierroksen mielenkiintoisimmassa ottelussa yhteen iskevät New York Rangers ja vastaan asettuva Boston Bruins. Itäisessä konferenssissa joukkueet ovat sijoilla 6. ja 8. New York Rangers ensimmäiseksi mainittuna. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina erinomaisessa pelivireessä ja tiedossa onkin kaiken kaikkiaan vauhdikas ja mielenkiintoinen kohtaaminen. Joukkueiden välinen piste-ero sarjataulukossa toistaiseksi on vain yksi piste kotijoukkueen eduksi.

New York Rangers pelaa Boston Bruinsia vastaan kolmannen kotiottelunsa putkeen. Kahdessa edellisessä kotiottelussaan New York Rangers on ehtinyt murskaamaan Carolina Hurricanesin maalein 4-1 ja Florida Panthersin numeroin 6-3. Kahteen viime otteluun 10 tehtyä maalia on erinomainen suoritus. Ottelussa Florida Panthersia vastaan kotijoukkue viimeinen erä oli vauhdikas, sillä kolme maalia päätöserään varmisti heille komean kotivoiton. Rick Nash viimeisteli tuossa ottelussa kaksi maalia.

Boston Bruins matkustaa New York Rangersin vieraaksi niinikään voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Boston Bruins voitti kotonaan Los Angeles Kingsin maalein 3-1. Tuota ottelua aikaisemmin he voittivat New York Islandersin vieraissa numeroin 2-5. Viidestä edellisestä vierasottelustaan Keltamustat ovat saalistaneet peräti neljä voittoa ja vain yhden kerran he ovat viimeistelleet vähemmän kuin kolme maalia. Tuukka Rask on pelannut toistaiseksi yli 40 ottelua Boston Bruinsin maalilla ollen selkeä Keltamustien ykköstorjuja.

Kuntopuntarissa New York Rangers ja Boston Bruins ovat kärkisijoilla. Otteluun on vaikeaa metsästää selkeää ennakkosuosikkia, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina mainiosti ja hyökkäyspäästä on löytynyt niin New York Rangersilta kuin Boston Bruinsilta tehoja. Näin ollen runsasmaalinen kohtaaminen ei yllättäisi. New York Rangersin kannalta erinomainen asia on se, että kotijoukkueella ei ole ongelmia loukkaantumisten kanssa. Boston Bruinsilta sivussa ovat Milan Lucic, Loui Eriksson ja Simon Gagne.

Panossuositus: 5/10 Bethardin kertoimella 2,50

HANKI PARHAIMMAT TALLETUSBONUKSET

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*