TO 26.2.

Florida Panthers - Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,27 Veikkaushuone
Florida Panthers - Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,64 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Florida Panthers ja Chicago Blackhawks. Florida Panthers ja Chicago Blackhawks ovat toisilleen tutut, sillä joukkueet pelasivat vastakkain viime kierroksella. Tuossa kamppailussa Chicago Blackhawks nappasi voiton jatkojen päätteeksi maalein 3-2. Florida Panthers oli lähellä tappiota jo varsinaisella peliajalla, mutta he nousivat päätöserässä tasatilanteeseen.

Lähtökohdat ovat tämän kierroksen kamppailuun varsin mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet ovat heikossa pelivireessä, mutta toisaalta Chicago Blackhawks on kaudesta toiseen NHL:n suurimpia mestarisuosikeita ja Florida Panthers taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Vaikka vierasjoukkueen pudotuspelipaikka on hyvin todennäköinen, kevättä ajatellen pelivireen on oltava kunnossa myös runkosarjan lopulla.

Florida Panthers on tilanteessa, jossa jokainen piste on hyvin arvokas ajatellen selviytymistä pudotuspeleihin. Tällä hetkellä Panttereiden sijoitus Itäisessä konferenssissa on yhdeksäs. Valitettavasti Florida Panthersin pelivire on vain surkeaa luokkaa, sillä kotijoukkue on vajonnut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen.

Chicago Blackhawksin kannalta sairaslista on viime päivinä ehtinyt ikävästi kasvamaan. Uusimpina kasvoina tärkeä Patrick Kane ja Trevor van Riemsdyk ovat toistaiseksi sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Siitä huolimatta chicagolaisten materiaali on äärimmäisen laadukas ja ratkaisuvoimaa löytyykin hurjasti Jonathan Toewsin ja Marian Hossan johdolla.

Florida Panthers on pelannut helmikuun aikana neljä kotiottelua, joista he ovat saalistaneet kaksi voittoa. Vieraskiertueen päätteeksi he palaavat Chicago Blackhawksia vastaan takaisin kotiyleisönsä eteen. Tiedossa on kaiken kaikkiaan kierroksen yksi mielenkiintoisimpia kamppailuita. Vihjeen loppuun todetaan, että Chicago Blackhawks on voittanut joukkueiden kuusi edellistä kohtaamista.

KLIKKAA ALLA OLEVIA LAATIKOITA JA VOIT HANKKIA YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*