TO 19.2.

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets, merkki 2, kerroin 4,25 Veikkaushuone
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets ML, merkki 2, kerroin 3,05 Veikkaushuone
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets (+1), merkki 2, kerroin 1,96 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets matkustaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä kuudentena, Columbus Blue Jackets löytyy kuutta sijaa alempaa. Kerroinasettelussa Pingviineistä on tehty turhan suuri ennakkosuosikki. Vierasjoukkueen kannalta tilanne pudotuspelipaikan suhteen on lähes mahdoton, mutta loppuun saakka on yritettävä. Jokainen piste on tällä hetkellä heille kultaakin arvokkaampaa. Columbus Blue Jackets on pelannut useita joukkueita jopa kolmekin ottelua vähemmän.

Pittsburgh Penguins on kärsinyt läpi kauden suurista loukkaantumisongelmista ja vaikka pahimmat loukkaantumiskierteet ovat takana päin, kotijoukkue on esiintynyt etenkin viime aikoina hyvin epätasaisesti. Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins hävisi maalein 1-3 Washington Capitalsille. Tällä hetkellä Pingviinit ovat kahden ottelun tappioputkessa. Kolme edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Pittsburgh Penguinsille vain yhden voiton, joten omien fanienkin edessä ailahtelevaisuutta on riittänyt.

Columbus Blue Jackets murskasi edellisellä kierroksella Philadelphia Flyersin vieraissa lukemin 2-5 ja viime aikoina vierasjoukkue onkin ollut mukavassa pelivireessä. Kolmesta edellisestä ottelustaan Columbus Blue Jackets on saalistanut kaksi voittoa. Ennen kaikkea on ollut hienoa seurata, että vieraissakin on tullut tulosta. Viime päivät ovat olleet Columbus Blue Jacketsille loukkaantumisten suhteen ikäviä, koska Dalton Prout ja Nick Foligno ovat juuri liittyneet poissaolijoiden joukkoon. Siitäkin huolimatta joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa Columbus Blue Jackets on ollut Pittsburgh Penguinsille vaikea eikä tällä kerroinasettelullakaan jätetä vierasjoukkuetta vetokupongilta pois.

Veikkaushuoneelle 100% talletusbonus TÄSTÄ!

Panossuositus: 3/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 4,25, 3,05 ja 1,96

AVAA LAATIKOISTA PELITILIT JA HYÖDYNNÄ PARHAIMMAT BONUS -JA ILMAISTARJOUKSET!
http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html
http://welcome.vjaffiliates.com/afs/come.php?id=3825&cid=10847&ctgid=1&atype=1
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*