TO 12.2.

Minnesota Wild - Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,95 Guts
Minnesota Wild - Florida Panthers ML, merkki 1, kerroin 1,57 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Minnesota Wild ja Florida Panthers. Läntisessä konferenssissa Minnesota Wild on tällä hetkellä yhdeksäntenä, puolestaan Florida Panthers löytyy Itäisen konferenssin samalta sijalta. Molemmat joukkueet ovat keränneet saman verran pisteitä. Minnesota Wild ja Florida Panthers ovat olleet viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, mutta vierasjoukkueen kohdalla on todettava, että pelit kulkevat kotiotteluissa, mutta vieraissa eivät. Näin ollen nostamme Minnesota Wildin täysin ansaitusti erinomaiseksi pelikohteeksi.

Minnesota Wild oli muutama viikko sitten joukkue, jolla ei näyttänyt olevan mitään asiaa pudotuspelitaisteluun, mutta viime otteluissaan kotijoukkue on napannut voittoja hurjaan tahtiin. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet Minnesota Wildille neljä voittoa. Tilannetta voidaan katsoa myös suuremmassa kuvassa: Seitsemästä edellisestä ottelustaan kotijoukkue on saalistanut kuusi voittoa. Etenkin kotonaan Minnesota Wild on ollut huikeassa pelivireessä. Edellisessä kotiottelussaan Minnesota Wild takoi viisi maalia Vancouver Canuksin verkkoon.

Florida Panthers on edellisestä neljästä kamppailustaan saalistanut kolme voittoa, mutta valitettavasti vierasjoukkueen pelit kulkevat kotiotteluissa, mutta vieraissa eivät. Neljä edellistä vierasottelua ovat tuottaneet Florida Panthersille vain yhden voiton. Panttereiden puolustus on vieraskaukaloissa ollut melko kovassa pyörityksessä, sillä viime aikoina he ovat kokeneet muun muuassa maalein 6-3 tappion New York Rangersille ja lukemin 8-2 Winnipeg Jetsille. Minnesota Wild on viime päivinä menettänyt sairaslistalle Ryan Carterin ja Jason Zuckerin, mutta joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta Minnesota Wild on voittanut kolmesti ja kotivoitosta lähdetään ehdottomasti nytkin liikenteeseen.

Panossuositus: 6/10 Gutsin kertoimilla 1,95 ja 1,57

KLIKKAA ALLAOLEVIA TARJOUKSIA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://ads.leovegas.com/redirect.aspx?pid=562236&bid=3975&lpid=54
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*