TI 3.2.

New York Rangers - Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,76 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Rangers isännöi vieraaksi saapuvaa Florida Panthersia. Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan kolme ottelua. New York Rangers lähtee kotiotteluunsa Florida Panthersia vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Itäisessä konferenssissa joukkueiden välinen piste-ero on kahdeksan pistettä kotijoukkueen eduksi. New York Rangers murskasi edellisellä kierroksella Carolina Hurricanesin maalein 4-1, kun taas Florida Panthers hävisi New Jersey Devilsille lukemin 3-1.

New York Rangers on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kolme. Kotijoukkue on kaiken kaikkiaan melko hyvässä pelivireessä. Florida Panthersin tilanne on täysin erilainen, sillä vierasjoukkueen viisi edellistä kamppailua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Florida Panthers taistelee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta tätä vauhtia urakka tulee runkosarjaan päättymään. Vaikka viime aikoina Florida Panthers on päässyt pelaamaan paljon otteluita kotonaan, tappioita on tullut hurjaa tahtia.

Molemmat joukkueet pääsevät tähän otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanolla. Loukkaantumisia juurikaan New York Rangersilla tai Florida Panthersilla ei ole. Materialiltaan Florida Panthers on kuitenkin valitettavasti hyvin rajallinen. New York Rangersin kaksi parasta pistemiestä ovat 50. parhaan joukossa, kun taas Florida Panthersin paras pistemies löytyy sijalta 106. Loppuun todetaan, että kahteen edelliseen vierasotteluun Florida Panthersille on tehty peräti 11 maalia. Vaikka tilastojen valossa he ovatkin olleet vieraissa melko hyviä, viime ajat ovat olleet erittäin vaikeita. Kotivoitosta lähdemme liikenteeseen.

HYÖDYNNÄ HUIKEAT BONUKSET!


https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*