TI 17.2.

New Jersey Devils - Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 4,25 Guts
New Jersey Devils - Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 2,95 Guts
New Jersey Devils - Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 1,98 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät New Jersey Devils ja Buffalo Sabres. Kerroinasettelua tässä tapauksessa on vain ihmeteltävä, vaikka ennakkosuosikkina New Jersey Devils onkin. Itäisessä konferenssissa molempien joukkueiden tilanne on valitettavasti toivoton. Niin New Jersey Devilsin kuin Buffalo Sabresin kausi tulee päättymään runkosarjaan. Itäisessä konferenssissa Punaiset löytyvät sijalta 13., vierasjoukkue on saman konferenssin viimeisenä. Vaikka Buffalo Sabresin kausi on ollut täysi katastrofi, kotijoukkueella ei ole mennyt paljoakaan paremmin.

Buffalo Sabres menetti pudotuspelimahdollisuutensa jo useampi kuukausi sitten, mutta New Jersey Devils on ollut myös kaukana pudotuspeleihin oikeuttavista sijoituksista. Näyttää hyvin vahvasti siltä, että kotijoukkueella ei ole enään realistisia mahdollisuuksia taistella pudotuspelipaikoista. Viiteen edelliseen otteluun New Jersey Devils onkin saalistanut vain yhden voiton. Tällä hetkellä kotijoukkue on neljän ottelun tappioputkessa. Kolmeen edelliseen otteluun he ovat viimeistelleet yhteensä kolme maalia, joten suuria maalinteko-ongelmia on riittänyt. Edellisessä kotiottelussaan New Jersey Devils onnistui häviämään jopa surkealle Edmonton Oilersille lukemin 1-2.

Buffalo Sabres on New Jersey Devilsin tavoin hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan neljä ja vierasjoukkueellakin on ollut turhankin suuria ongelmia hyökkäyspäässä. Siitä huolimatta tälläisellä kerroinasettelulla on vaikeaa jättää Buffalo Sabresia vetokupongin ulkopuolelle. On täysin totta, että Itäisen konferenssin jumbojoukkueella on loukkaantumisongelmia, mutta samaa voidaan sanoa myös Punaisten tilanteesta. Kotijoukkueen poissaolijoista voisi mainita Ryane Clowen, Bryce Salvadorin ja Stephen Giontan. Buffalo Sabresin loukkaantuneina jatkavat muun muuassa Josh Gorges, Patrick Kaleta, Evander Kane ja Mikhail Grigorenko. New Jersey Devils on Itäisen konferenssin surkeimpia kotijoukkueita ja näin ollen sekin vain kertoo siitä, että yli neljän kertoimilla vierasjoukkue nousee järkeväksi yllätysvalinnaksi.

Panossuositus: 3/10 Gutsin kertoimilla 4,25, 2,95 ja 1,98

ENSIMMÄISEN TALLETUKSESI YHTEYDESSÄ TARJOLLA ON BONUKSIA SADOILLA EUROILLA!http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html
https://affiliate.igamefriends.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_7573b_102
http://welcome.vjaffiliates.com/afs/come.php?id=3825&cid=10847&ctgid=1&atype=1
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*