TI 10.2.

New York Islanders - Edmonton Oilers, merkki 2, kerroin 4,50 Bethard
New York Islanders - Edmonton Oilers ML, merkki 2, kerroin 3,35 Bethard
New York Islanders - Edmonton Oilers (+1), merkki 2, kerroin 2,12 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät New York Islanders ja Edmonton Oilers. Läntisessä konferenssissa viimeisenä oleva Edmonton Oilers on jo pilannut kautensa eikä vierasjoukkueella ole mitään asiaa pudotuspeleihin, mutta siitä huolimatta viime aikoina Edmonton Oilers on jättänyt itsestään valoisamman kuvan. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue kaatoi reissuottelussaan New Jersey Devilsin maalein 1-2. Viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet Edmonton Oilersille peräti kolme voittoa, joten kuten tulokset kertovat: Vierasjoukkue yrittää tosissaan loppuun saakka.

New York Islandersin huikea alkukausi on toistaiseksi pelkkä muisto vain. Edellisellä kierroksella New York Islanders voitti kylläkin surkean Buffalo Sabresin vieraissa maalein 2-3, mutta muuten kotijoukkueen pelivire on viime aikoina ollut kaikkea muuta kuin kohdallaan. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet New York Islandersille varsinaisella peliajalla vain yhden voiton. Kotijoukkueen alkukauden ansiosta he ovat edelleen Itäisen konferenssin ylemmässä keskikastissa, mutta suunta on ehdottomasti alaspäin.

Edmonton Oilers lähtee New York Islandersin kimppuun selkeänä altavastaajana, mutta tälläisellä kerroinasettelulla vierasjoukkue nousee loistavaksi yllätyskohteeksi. Täytyy lisäksi muistaa, että vierasjoukkue on ollut juuri New York Islandersille vaikea vastustaja. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet Edmonton Oilersin eduksi. Vihjeen loppuun todetaan, että viime päivät ovat olleet New York Islandersin loukkaantumistilannetta ajatellen synkkiä. Edellisen kolmen päivän aikana kotijoukkueen sairaslistalle ovat liittyneet Calvin de Haan, Michael Grabner ja Cal Clutterbuck. Valmiiksi sivussa New York Islandersilta ovat esimerkiksi Kyle Okposo ja Eric Boulton.

Panossuositus: 4/10 Bethardin ja Gutsin kertoimilla 4,50, 3,35 ja 2,12

KLIKKAA ALLAOLEVAA TARJOUSTA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*