SU 8.2.

Washington Capitals - Philadelphia Flyers, merkki 1, kerroin 1,87 Guts
Washington Capitals - Philadelphia Flyers ML, merkki 1, kerroin 1,51 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa erinomaiseen katseluaikaan yhteen iskevät Washington Capitals ja vieraaksi saapuva Philadelphia Flyers. Parhaaseen katsenluaikaan pelataan yhteensä kolme ottelua, joten nyt jos koska on syytä hankkia jääkaappi täyteen ja keskittyä huippu-urheiluun. Washington Capitalsin ja Philadelphia Flyersin välisessä kohtaamisessa on mielenkiintoista nähdä, että pystyykö Philadelphia Flyers jatkamaan vahvaa pelivirettään, sillä vierasjoukkue on ollut viime aikoina vahvassa pelivireessä. Valitettavasti he ovat olleet kuitenkin kotiriippuvaisia joukkueita, vieraissa tulokset ovat olleet surkeita.

Washington Capitals on ollut kotonaan vakuuttava. Neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle kolme voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Washington Capitals voitti jatkojen päätteeksi yhden mestarisuosikeista, Anaheim Ducksin maalein 3-2. Kotietua voimme pitää näin ollen merkittävänä ottelun voittajaa ajatellessa. Tällä hetkellähän kaikki ottelut mukaanlukien Washington Capitals on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisessä vierasottelussaan he kaatoivat Ottawa Senatorsin lukemin 1-2.

Philadelphia Flyers on kärsinyt jo pitkän aikaa suurista loukkaantumisongelmista ja myös tästä ottelusta vierasjoukkueelta sivussa on useita tärkeitä pelaajia. Philadelphia Flyers joutuu otteluun Washington Capitalsia ilman esimerkiksi Braydon Coburnia, Zac Rinaldoa, Kimmo Timosta, Michael Rafflia ja Shayne Gostisbeherea. Washington Capitalsin uusin poisjäänti puolestaan on Mike Greenin loukkaantuminen. Philadelphia Flyersin pelivire on vahva, mutta sen ei pidä antaa liikaa hämätä, sillä kuten jo todettu: Vieraissa he eivät saa tulosta aikaan.

KLIKKAA ALLAOLEVIA BANNEREITA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!

http://affiliate.cherryaffiliates.com/tracking.php?tracking_code&aid=475245&mid=464&sid=3586&pid=41&cid=1
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*