SU 22.2.

Chicago Blackhawks - Boston Bruins, merkki 1, kerroin 1,90 Bethard
Chicago Blackhawks - Boston Bruins ML, merkki 1, kerroin 1,56 Bethard


Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Chicago Blackhawks ja Boston Bruins. Kamppailu pelataan suomalaisittain erinomaiseen katseluaikaan. Läntisessä konferenssissa Chicago Blackhawks on neljäntenä, kun taas Boston Bruinsin sijoitus Itäisessä konferenssissa on kahdeksas. Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina heikossa pelivireessä, mutta sillä erotuksella, että vierasjoukkueen pelivire on ollut surkeassa kunnossa jo pidemmän aikaa. Keltamustien sijoitus sarjataulukossa valuu ja valuu alaspäin.

Chicago Blackhawks hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Colorado Avalanchelle maalein 1-4. Samalla on kuitenkin todettava, että kotijoukkue on pelannut viime aikoina valtavan tasaisia otteluita. Viidestä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa Chicago Blackhawks on joutunut "ylitöihin". Vaikka Chicago Blackhawks kohtaa tänään laadukkaan joukkueen, materiaaliltaan kotijoukkue kestää helposti vertailua ja toisekseen suuressa kuvassa chicagolaisryhmä on ollut varsin hyvä kotijoukkue. 30 kotikamppailua ovat tuottaneet heille 40 pistettä.

Boston Bruinsin tilanne on hälyyttävä. Loukkaantuneiden pelaajien määrä on kasvamaan päin ja edellisestä voitosta on jo reilusti aikaa. Edellisellä kierroksella Keltamustat hävisivät St.Louis Bluesin vieraana käsittämättömästi peräti numeroin 5-1. Tämä otteluhan on jo viides vierasottelu Boston Bruinsille putkeen, joten lähtökohdat ovat vaikeat. Tilastojen valossahan Keltamustat eivät ole erikoisen hyvä vierasjoukkue, sillä Itäisessä konferenssissa he ovat keränneet kymmenenneksi eniten vieraspisteitä. Kun Chicago Blackhawksin sairaslistakaan ei ole ehtinyt viime päivinä kasvamaan, kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Panossuositus: 6/10 Bethardin kertoimilla 1,90 ja 1,56

TEKEMÄLLÄ ITSELLESI PELITILIT ALLA OLEVISTA LAATIKOISTA OLET OIKEUTETTU HYÖDYNTÄMÄÄN MAHTAVIA TALLETUSBONUKSIA!

http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*