SU 1.2.

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators, merkki 1, kerroin 2,01 Veikkaushuone
Pittsburgh Penguins - Nashville Predators ML, merkki 1, kerroin 1,47 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:ää, Pittsburgh Penguins isännöi vieraaksi saapuvaa Nashville Predatorsia. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä viidentenä, Nashville Predators löytyy puolestaan Läntisen konferenssin kakkossijalta. Vierasjoukkue on pelannut toistaiseksi huikean kauden, mutta valitettavasti Läntisen konferenssin kakkossijalla oleva ryhmä on hyytymässä lähes täydellisesti. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Nashville Predatorsille neljä tappiota. Edellisen kerran vierasjoukkue on voittanut varsinaisella peliajalla 17. päivä tammikuuta.

Pittsburgh Penguins voitti edellisellä kierroksella jatkojen päätteeksi New Jersey Devilsin 1-2 maalein. Edelliset viisi ottelua ovat muuten tuottaneet kotijoukkueelle vain muutaman voiton, joten myös Pingviinien osalta tasaisuutta jatkoa ajatellen tarvitaan. Materiaaliltaan Pittsburgh Penguins on yksi NHL:n laadukkaimmista ja se korostuu entisestään, kun otetaan huomioon, että kotijoukkueen suurimmat loukkaantumiset ovat historiaa. Yhdessä vaiheessa Pingviineiltä sivussa olivat lähes puolet joukkueesta, mutta nyt tilanne on huomattavasti parempi.

Nashville Predatorsin edelliset vierasottelut ovat olleet synkkää seurattavaa ja muutenkin on muistettava, että vierasjoukkueelta sivussa on huipputärkeä Pekka Rinne. Hänen lisäkseen Ryan Ellis on poissa kokoonpanosta. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta jokaisella kerralla voitto on mennyt Pittsburgh Penguinsin eduksi ja vahvalta näyttää kotijoukkueen kannalta myös tällä kerralla. Loppuun todetaan, että tämä on jo kolmas kamppailu vieraissa Nashville Predatorsille putkeen. Joko bensa on heiltä loppumassa?

Panossuositus: 7/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,01 ja 1,47
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*