PE 6.2.

Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks, merkki 1, kerroin 2,90 Bethard
Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks ML, merkki 1, kerroin 2,26 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Winnipeg Jets isännöi vieraaksi saapuvaa Chicago Blackhawksia. Lähdemme rohkeasti altavastaajana olevan Winnipeg Jetsin kelkkaan. Materiaaliltaan Winnipeg Jets ei ole missään tapauksessa Chicago Blackhawksin tasoinen, mutta syyttä vierasjoukkueesta on tehty näinkin selkeä ennakkosuosikki. Winnipeg Jets on pelannut kokonaisuutta ajatellen onnistuneen kauden ja toisekseen kotijoukkueen pistetarve on tällä hetkellä jopa suurempi kuin vierailijoiden.

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi heikossa pelivireessä olevaa joukkuetta. Winnipeg Jets hävisi edellisellä kierroksella jatkojen päätteeksi Vancouver Canuksille maalein 3-2. Viidestä edellisestä ottelustaan Winnipeg Jets ei ole voittanut ainuttakaan, mutta surkeasti on mennyt myös Chicago Blackhawksilla. Edelliset kaksi vierasottelua ovat tuottaneet Chicago Blackhawksille kaksi tappiota maalierolla 0-5. Kuusi edellistä matkaottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet kestomenestyjälle vain yhden voiton, joten mikäli Winnipeg Jetsin kone on yskinyt, täysin samaa voidaan sanoa vierasjoukkueesta.

Winnipeg Jets on pelannut viime aikoina paljon vierasotteluita ja ne eivät ole kulkeneet, mutta nimenomaan kotiotteluissaan Winnipeg Jets on ollut erinomainen. Neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Winnipeg Jetsille kolme voittoa. Näin ollen kotijoukkueen viime otteluiden heikosta pelivireestä ei voida tehdä liian suuria johtopäätöksiä, koska nyt he pääsevät pelaamaan jälleen kotiyleisönsä edessä.

Jay Harrison ja Matt Halischuk ovat juuri liittyneet Winnipeg Jetsin loukkaantuneiden listalle, mutta myös Chicago Blackhawksilta kuuluu poissaolijoiden suhteen ikäviä uutisia. Kris Versteeg ja Stephen Johns ovat viime kuun lopulla joutuneet sairaslistalle ja näin ollen he liittyvät jo valmiiksi loukkaantuneiden, Alex Broadhurstin, Trevor van Riemsdykin ja Brian Leen seuraan. Winnipeg Jets on ollut aikaisemmilla kerroilla Chicago Blackhawksille hyvinkin vaikea vastustaja eikä tällä kerroinasettelulla kotivoittoa voi nytkään jättää pelaamatta.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 2,90 ja 2,26
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*