PE 6.2.

Philadelphia Flyers - New York Islanders, merkki 2, kerroin 2,40 Veikkaushuone
Philadelphia Flyers - New York Islanders ML, merkki 2, kerroin 1,71 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Philadelphia Flyers ja vieraaksi saapuva New York Islanders. Suomen aikaa ensi yönä pelataan suuri määrä otteluita, joten seurattavaa riittää. Philadelphia Flyersin ja New York Islandersin väliseen otteluun lähdemme nostamaan vierasjoukkuetta järkeväksi pelikohteeksi. Philadelphia Flyersin kausi on ollut todella huono ja näyttääkin vahvasti siltä, että kotijoukkueen urakka tulee runkosarjaan päättymään.

New York Islanders on ollut toistaiseksi kauden kenties suurin yllättäjä, sillä vierasjoukkue on keikkunut jo pitkään Itäisen konferenssin kärkipaikoilla. Tällä hetkellä New York Islanders on Itäisen konferenssin neljäntenä. Vierasjoukkue on kerännyt lähes 15 pistettä enemmän kuin Philadelphia Flyers ja toisekseen vieraissa New York Islanders on ollut yksi Itäisen konferenssin parhaimmista vierasjoukkueista. 27 vierasottelua ovat tuottaneet vierailijoille yli 30 pistettä.

Philadelphia Flyers on tällä hetkellä vahvassa pelivireessä, mutta toisaalta kotijoukkue kärsii valtavista loukkaantumisongelmista. Sivussa Philadelphia Flyersilta edelleen ovat esimerkiksi Kimmo Timonen, Michael Raffl, Nicklas Grossmann, Braydon Coburn, Zac Rinaldo ja useat muut pelaajat. Kotijoukkueen kokoonpano on näin ollen vaatimaton. Philadelphia Flyersin viime aikojen hienosta pelivireestä ei oteta mitään pois, mutta siitä huolimatta kotijoukkueen tilanne on vaikea.

New York Islanders lähtee tähän otteluun pienessä tappioputkessa, joten tässä ottelussa näemme varmasti erittäin ärsytetyn ja näyttöhaluisen vierasjoukkueen. New York Islandersilla ei ole varaa suureen tappioputkeen tai hyvästä kaudesta ei jää pian jäljelle mitään. Joka tapauksessa viidestä edellisestä vierasottelustaan New York Islanders on saalistanut kolme voittoa ja myös tällä kerralla uskomme vierasjoukkueen nappaavan täyden pistepotin. Heidän loukkaantumislistansa on huomattavasti pienempi kuin Philadelphia Flyersilla.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 2,40 ja 1,71


http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*