PE 27.2.

Carolina Hurricanes - Washington Capitals, merkki 2, kerroin 2,16 Veikkaushuone
Carolina Hurricanes - Washington Capitals ML, merkki 2, kerroin 1,57 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:ää, Carolina Hurricanes ja Washington Capitals iskevät yhteen. Vieraskaukalossakin Washington Capitals on järkevä pelivalinta. Itäisessä konferenssissa Carolina Hurricanes on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin jo vähän aikaa sitten, kun taas vierasjoukkueen tilanne samassa konferenssissa on täysin toinen.

Carolina Hurricanes on viime aikoina saalistanut yksittäisiä voittoja sieltä täältä, mutta tasaisuus on puuttunut kokonaan. Punaisten kannalta loppukausi meneekin enemmän vai vähemmän odotellessa runkosarjan päättymistä. Carolina Hurricanes voitti edellisellä kierroksella kotonaan Philadelphia Flyersin maalein 4-1, mutta viime ajatkin ovat olleet hyvin vuoristoratamaisia.

Washington Capitals matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Ennen pientä heikompaa vaihetta Washington Capitals oli huikeassa pelivireessä, sillä he voittivat peräti neljä kamppailua putkeen. Itäisessä konferenssissahan vierasjoukkueella ovat vielä täydet mahdollisuudet nostaa sijoitustaan viiden joukkoon, joten panoksia riittää.

Carolina Hurricanesin ja Washington Capitalsin maalintekovoiman erosta kertoo se, että Punaiset ovat viimeistelleet 50 maalia vähemmän kuin vierasjoukkue. Washington Capitalsin yksilötaito onkin huippuluokkaa Aleksandr Ovechkinin ja Niclas Bäckströmin johdolla. Pistepörssissä Ovechkin ja Bäckström ovat tälläkin hetkellä heti kärjen alapuolella.

Washington Capitals on ollut Carolina Hurricanesille hyvin vaikea vastustaja, sillä joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta jokaisella kerralla voitto on mennyt vierasjoukkueen eduksi. Carolina Hurricanesin kannalta loukkaantumiset eivät helpota tilannetta, sillä viime päivinä poissaolijoiden listalle ovat Punaisten osalta liittyneet Eric Staal ja Brett Bellemore. Jo valmiiksi Ryan Murphy ehti loukkaantumaan tämän kuun aikana.

TEE PELITILIT ITSELLESI JA HYÖDYNNÄ MAHTAVAT TALLETUSBONUKSET!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*