PE 20.2.

Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs, merkki 2, kerroin 3,15 Guts
Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs ML, merkki 2, kerroin 2,35 Guts


Jääkiekon NHL:ssä pelataan Suomen aikaa ensi yönä seitsemän ottelua. Tässä vihjeessä keskitymme otteluun Carolina Hurricanesin ja Toronto Maple Leafsin välillä. Molempien joukkueiden tilanne sarjataulukossa on tukala. Itäisessä konferenssissa kotijoukkue on toiseksi viimeisenä eikä Sinisten tilanne ole juurikaan valoisampi. Carolina Hurricanes hävisi edellisellä kierroksella kotonaan New York Islandersille maalein 1-4, kun taas Toronto Maple Leafs hävisi Florida Panthersin isäntä lukemin 2-3.

Toronto Maple Leafs matkustaa Carolina Hurricanesin vieraaksi neljän ottelun tappioputkessa. Kuitenkin on samalla todettava, että ottelut ovat olleet tuloksellisesti hyvin tasaisia. Neljään edelliseen otteluun jokaisella kerralla Siniset ovat hävinneet yhden maalin erolla. Esimerkiksi edellisessä vierasottelussa Montreal Canadiensiä vastaan kamppailu oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen. Sehän ei joka tapauksessa poista sitä tosiasiaa, että tappioita on tullut aivan liikaa.

Carolina Hurricanes on tilastojen valossa surkea kotijoukkue. Heikommin Itäisessä konferenssissa pisteitä kotiotteluistaan on kerännyt vain Buffalo Sabres. Toisaalta Carolina Hurricanes on pelannut vasta 25 kotiottelua. Esimerkiksi monet muut joukkueet ovat pelanneet jopa kolme tai neljä kotikamppailua enemmän. Joka tapauksessa viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Punaisille neljä tappiota ja kahteen edelliseen kotiotteluun he ovat viimeistelleet yhteensä vain kaksi maalia.

Carolina Hurricanesin loukkaantumislista on lyhyt. Sivussa kotijoukkueelta ovat Ryan Murphy ja Joni Pitkänen. Suomalainen on ollut sivussa jo monta kuukautta. Toronto Maple Leafsilta poissa ovat Joffrey Lupul, Trevor Smith, Dion Phaneuf ja Brad Ross. Carolina Hurricanes on voittanut joukkueiden muutamat edelliset kohtaamiset, mutta näin selkeäksi ennakkosuosikiksi kotijoukkuetta on vaikeaa nostaa. Punaisten kaudessa hyvät asiat ovat hyvin vähissä.

Panossuositus: 5/10 Gutsin kertoimilla 3,15 ja 2,35

AVAA LAATIKOISTA PELITILIT JA HYÖDYNNÄ PARHAIMMAT BONUS -JA ILMAISTARJOUKSET!http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliate.cherryaffiliates.com/tracking.php?tracking_code&aid=475245&mid=469&sid=104185&pid=37&cid=1
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*