PE 13.2.

Dallas Stars - Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,91 Guts

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Dallas Stars ja Florida Panthers. Läntisessä konferenssissa Dallas Stars on tällä hetkellä sijalla 12., Florida Panthersin sijoitus on puolestaan Itäisessä konferenssissa muutamaa sijaa korkeampi. Nostamme Dallas Starsin varsin hyväksi pelikohteeksi. Florida Panthers pelasi edellisen ottelunsa Suomen aikaa viime yönä, kun Pantterit hävisivät Minnesota Wildin vieraana maalein 2-1. Dallas Stars pääsee tähän otteluun huomattavasti paremmin levänneenä ja kotietunsa vain alleviivaa edellämainittua asiaa.

Dallas Stars voitti edellisellä kierroksella Boston Bruinsin vieraissa numeroin 3-5. Viisi tehtyä maalia Boston Bruinsin vieraana on rinomainen suoritus, mutta valitettavasti Dallas Stars on muuten pelannut hyvin ailahtelevaisesti. Kotijoukkueen kannalta jokainen piste ovat erittäin tärkeitä, jos he aikovat pudotuspeleihin selviytyä. Dallas Starsin kannalta kotiedun merkitystä ei pidä aliarvioida, sillä Florida Panthers on viime aikoina ollut kotiriippuvainen joukkue. Viidestä edellisestä vierasottelustaan Pantterit ovat hävinneet jokaisen yhtä lukuunottamatta. Lisäksi nyt Florida Panthers joutuu pelaamaan lyhyen ajan sisään useita vierasotteluita.

Florida Panthersin kannalta viime päivät ovat olleet poissaolojen suhteen ikäviä, sillä Willie Mitchell ja Brandon Pirri ovat juuri liittyneet vierasjoukkueen loukkaantuneiden pelaajien listalle. Dallas Starsin ja Florida Panthersin kuudesta edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt neljä kertaa kotijoukkueen eduksi ja myös tällä kerralla lähdemme Dallas Starsia vetokupongille tarjoamaan. Florida Panthers on kärsinyt nimenomaan juuri vieraissa useita murskatappioita.

 Panossuositus: 6/10 Gutsin kertoimella 1,91

KLIKKAA ALLAOLEVIA TARJOUKSIA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://ads.leovegas.com/redirect.aspx?pid=562236&bid=3975&lpid=54http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*