MA 9.2.

Minnesota Wild - Vancouver Canuks, merkki 1, kerroin 2,08 Bethard
Minnesota Wild - Vancouver Canuks ML, merkki 1, kerroin 1,68 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Vancouver Canuks matkustaa testaamaan Minnesota Wildin pelivireen. Tiedossa on kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista. Minnesota Wild ei vaikuttanut muutamia viikkoja sitten pudotuspelijoukkueelta, mutta tällä hetkellä kotijoukkue on yksi liigan kovakuntoisimpia joukkueita. Tässä vaiheessa tuntuu siltä, että muut joukkueet tekevät mitä osaavat, mutta Minnesota Wild tekee mitä haluaa. Kotijoukkue lähtee otteluun Vancouver Canuksia vastaan viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Vancouver Canuks murskasi edellisellä kierroksella kotonaan Pittsburgh Penguinsin maalein 5-0, mutta valitettavasti Minnesota Wildin vastustaja on esiintynyt erittäin ailahtelevasti. Edelliset neljä vierasottelua ovat kylläkin tuottaneet Vancouver Canuksille kolme voittoa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kaikki ottelut mukaanlukien neljä edellistä kamppailua ovat varsinaisella peliajalla vierasjoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton. Viime otteluihin mahtuu mukaan muun muuassa murskatappio San Jose Sharksille numeroin 1-5.

Minnesota Wildilla on ollut valtavia loukkaantumisongelmia, mutta poissaolot ovat kotijoukkueen osalta helpottuneet ja itseasiassa Minnesota Wildin kokoonpano alkaa näyttämään varsin vahvalta. Loukkaantuneista voisi mainita nimet Matt Cooke, Justin Fontaine ja Keith Ballard. Vancouver Canuksin osalta viime päivät ovat olleet loukkaantumisten suhteen ikäviä, sillä edellisen muutaman viikon aikana peräti neljä pelaajaa ovat liittyneet Kevin Bieksan johdolla vierasjoukkueen poissaolijoiden joukkoon. Koska Minnesota Wild ja Vancouver Canuks taistelevat samoista sijoista, tämä kamppailu on kuuden pisteen arvoinen. Minnesota Wild vaikuttaa loistavalta pelivalinnalta.

Panossuositus: 6/10 Bethardin kertoimilla 2,08 ja 1,68

KLIKKAA ALLAOLEVIA BANNEREITA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://affiliate.cherryaffiliates.com/tracking.php?tracking_code&aid=475245&mid=464&sid=3586&pid=41&cid=1
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8

Tämän blogin suosituimmat tekstit

NHL Vihje

MA 23.2.