MA 23.2.

New Jersey Devils - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,82 Bethard
New Jersey Devils - Arizona Coyotes ML, merkki 1, kerroin 1,50 Bethard


Jääkiekon NHL:ää, New Jersey Devils isännöi Arizona Coyotesia. Itäisessä konferenssissa kotijoukkue löytyy sijalta 12., kun taas Arizona Coyotesin tilanne on täysin toivon. Vierasjoukkue on kymmenen pistettä vähemmän keränneenä Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Molempien joukkueiden urakka tulee runkosarjaan päättymään, mutta siitä huolimatta viime aikoina New Jersey Devils on ollut erinomaisessa pelivireessä. Kotijoukkue on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisissä otteluissaan Punaiset ovat kaataneet Buffalo Sabresin, Vancouver Canuksin ja Carolina Hurricanesin.

Siinä missä New Jersey Devils on pelannut itsensä hienoon voittoputkeen, samaa ei voida sanoa Arizona Coyotesin tilanteesta. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella Tampa Bay Lightningille kotonaan maalein 2-5. Viidestä edellisestä ottelustaan Arizona Coyotes on hävinnyt jokaisen. Tilanteesta kertoo jotain se, että varsinaisella peliajalla edellisen kerran vierasjoukkue on voittanut monta viikkoa sitten. Tilannetta ei paranna sekään tieto, että Arizona Coyotes on Läntisen konferenssin heikoimpia vierasjoukkueita. 30 vierasottelua ovat tuottaneet heille vain 25 pistettä.

New Jersey Devils on pystynyt panoksettomassa tilanteessa pelaamaan vahvasti, sillä varsinkin kotonaan Punaiset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä. Viisi edellistä kotiotteluahan ovat tuottaneet New Jersey Devilsille peräti neljä voittoa. Keith Kinkaidia lukuunottamatta kotijoukkue ei ole menettänyt viime aikoina uusia pelaajia sairaslistalle, joten kokoonpanossakaan ei ole tapahtunut suurempia muutoksia. Arizona Coyotesin tekeminen on sillä tasolla, että New Jersey Devils on kotonaan täysin ansaitusti selkeä ennakkosuosikki.

Panossuositus: 5/10 Bethardin kertoimilla 1,82 ja 1,50

SUOMIARVAT.COM TARJOAA ILMAN TALLETUSTA 6 EUROA PELIRAHAA, HYÖDYNNÄ TARJOUS!

http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html

http://www.primeslots.com/FI/?ar=534760&AP=2

http://ads.comeon.com/redirect.aspx?pid=9230&bid=9686


Tämän blogin suosituimmat tekstit

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*