MA 16.2.

New York Islanders - New York Rangers, merkki 1, kerroin 2,14 Bethard
New York Islanders - New York Rangers ML, merkki 1, kerroin 1,72 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Islanders isännöi erittäin hienossa ja mielenkiintoisessa paikalliskamppailussa vieraaksi saapuvaa New York Rangersia. Itäisessä konferenssissa New York Islanders on tällä hetkellä kolmantena, New York Rangers löytyy puolestaan muutamaa sijaa alempaa. Piste-eroa on neljä pistettä kotijoukkueen eduksi. Tässä ottelussa haetaan varmasti asetelmia jo pudotuspeleihin. Lähtökohtaisesti molemmat joukkueet ovat erinomaisessa pelivireessä, sillä New York Islanders on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Vierasjoukkueen kohdalla puolestaan menossa on kolmen ottelun voittoputki.

New York Islandersilla oli tammikuussa menossa heikompi vaihe, mutta jälleen kotijoukkue on noussut huikeaan pelivireeseen. Edellisellä kierroksella New York Islanders kaatoi kotonaan Columbus Blue Jacketsin maalein 6-3. Ennen kaikkea tammikuussa ollutta ailahtelua ja epätasaisuutta New York Islanders on pystynyt poistamaan kovalla kädellä. Ottelu New York Rangersia vastaan on jo neljäs kotiottelu heille putkeen, joten matkusteluun ei ole tarvinnut kuluttaa energiaa. New York Islanders on tilastojen valossa Itäisen konferenssin paras kotijoukkue yhdessä muutaman muun joukkueen kanssa.

New York Rangers jatkaa vieraskiertuettaan New York Islandersin vieraaksi. Kolme vierasottelua ovat tuottaneet komeasti Sinisille yhtä monta voittoa, mutta tällä kerralla vaaka kallistuu New York Islandersin suuntaan. Viime päivät ovat olleet etenkin New York Rangersille loukkaantumisten suhteen hankalia, sillä Henrik Lunqvist, Jesper Fast ja Dan Boyle ovat juuri liittyneet vierasjoukkueen poissaolijoiden listaan. Vihjeen loppuun todetaan, että New York Islanders on hallinnut joukkueiden edellisiä kohtaamisia, sillä kolme edellistä taistelua ovat menneet kotijoukkueen eduksi. New York Islanders nostetaan vetokupongille mukaan.

Panossuositus: 5/10 Bethardin kertoimilla 2,14 ja 1,72

KLIKKAA ALLAOLEVIA TARJOUKSIA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
https://affiliate.igamefriends.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_7573b_102

http://welcome.vjaffiliates.com/afs/come.php?id=3825&cid=10847&ctgid=1&atype=1

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*