SU 15.2.

Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers, merkki 2, kerroin 1,86 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Buffalo Sabres ja vastaan asettuva Philadelphia Flyers. Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tullaan pelaamaan neljä ottelua. Buffalo Sabresin ja Philadelphia Flyersin välinen ottelu on kamppailu, jossa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on vierasjoukkue. Buffalo Sabresin kausi on mennyt piloille jo useampi kuukausi sitten, kun taas Philadelphia Flyersille jokainen piste on tärkeä pudotuspelitaistelua ajatellen. Turhiin pistemenetyksiin ei ole vierasjoukkueella enään juurikaan varaa.

Buffalo Sabres on pelannut jo pitkän aikaa ilman minkäänlaista panosta, sillä kotijoukkueen mahdollisuudet pudotuspelitaisteluun ovat kaatuneet jo kauan sitten. Buffalo Sabresin materiaali on heikko ja tällä kaudella myös peliesitykset ovat olleet sellaisia, että kotijoukkue on ollut puhtaasti pisteautomaatin roolissa. Neljään edelliseen otteluun Buffalo Sabres on hävinnyt yhtä lukuunottamatta jokaisen ja suuremmassakin kuvassa katsottuna tilanne on yhtä heikko: Kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle vain kaksi voittoa. Viime kierroksella Buffalo Sabres hävisi kotonaan Ottawa Senatorsille maalein 1-2.

Philadelphia Flyers pelaa Buffalo Sabresin vieraana jo neljännen vieraskamppailunsa putkeen. Toistaiseksi vieraskiertue on tuottanut Philadelphia Flyersille yhden voiton ja kaksi tappiota varsinaisen peliajan päätteeksi. Voimmekin todeta, että vieraskiertueessa on ollut heille paljon hyviä asioita. Kuten jo todettu: Philadelphia Flyers taistelee tiukasti pudotuspelipaikoille selviytymisestä eikä Buffalo Sabresia vastaan muu tulos kelpaa kuin täysi pistepotti. Molemmilla joukkueilla loukkaantumisia riittää, mutta etenkin Buffalo Sabresin kannalta useat loukkaantumiset sotkevat entisestään lähtökohtia, sillä helmikuun aikana muun muuassa Josh Gorges, Chris Stewart ja Evander Kane ovat tippuneet kotijoukkueen vahvuudesta. Philadelphia Flyersin sairaslistalla jatkavat esimerkiksi Steve Mason, Rob Zepp, Zac Rinaldo, Kimmo Timonen ja Braydon Coburn.

KLIKKAA ALLAOLEVIA TARJOUKSIA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!http://affiliate.cherryaffiliates.com/tracking.php?tracking_code&aid=475245&mid=464&sid=3586&pid=41&cid=1
http://ads.leovegas.com/redirect.aspx?pid=562236&bid=3975&lpid=54http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*