LA 28.2.

Nashville Predators - Detroit Red Wings, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,68 Guts
Nashville Predators - Detroit Red Wings, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,25 Guts


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Nashville Predators ja Detroit Red Wings. Kamppailu pelataan Suomen aikaa erinomaiseen katseluaikaan. Molempien joukkueiden tilanne sarjataulukossa on erinomainen. Nashville Predators löytyy Läntisen konferenssin ykkössijalta ja myös Detroit Red Wings on Itäisen konferenssin heti kärjen takana. Tiedossa onkin lähtökohtaisesti tapahtumarikas kamppailu, jossa maaleja tehdään hieman reilumminkin.

Nashville Predators on ollut etenkin kotonaan lähes voittamaton. Viidestä edellisestä kotiottelustaan Läntisen konferenssin kärkijoukkue onkin saalistanut neljä voittoa. Etenkin viime aikoina Nashville Predators on pelannut yleisöön uppoavaa peliä, sillä kahteen edelliseen otteluun he ovat viimeistelleet yhteensä peräti yhdeksän maalia. Edellisessä ottelussaan Nashville Predators hävisi kotonaan loistavassa vireessä olevalle Minnesota Wildille lukemin 2-4.

Detroit Red Wings matkustaa Nashville Predatorsin vieraaksi voitto alla, sillä he kaatoivat edellisellä kierroksella San Jose Sharksin vieraissa numeroin 2-3. Jos Nashville Predatorsin ottelut ovat olleet viime aikoina runsasmaalisia, samaa voidaan sanoa vierasjoukkueen tilanteesta. Viime otteluissaan Detroit Red Wings on ehtinyt muun muuassa häviämään Anaheim Ducksin vieraana maalein 4-3 ja kaatamaan Dallas Starsin peräti lukemin 6-7.

Nashville Predatorsin sairaslista on käytännössä tyhjä, mutta Detroit Red Wingsin tilanne on täysin toinenlainen. Vierasjoukkueelta on edelleen sivussa useita tärkeitä pelaajia. Helmikuun aikana Punaisten sairaslistalle ovat liittyneet Kyle Quincey ja Henrik Zetterberg. Lisäksi pidemmän aikaa sivussa ovat olleet muun muuassa Johan Franzen ja Todd Bertuzzi. Joukkuiden aikaisemmat kohtaamisethan ovat olleet runsasmaalisia ja myös tänään tiedossa lienee vauhdikas taistelu. Yli 4,5 maalia ja yli 5,5 maalia nostetaan vetokupongille mukaan.

HYÖDYNNÄ ALLA OLEVAT MAHTAVAT BONUKSET!
http://ads.comeon.com/redirect.aspx?pid=9230&bid=9686
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*