LA 21.2.

St.Louis Blues - Pittsburgh Penguins, merkki 1, kerroin 2,22 Veikkaushuone
St.Louis Blues - Pittsburgh Penguins ML, merkki 1, kerroin 1,61 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa kohtaavat St.Louis Blues ja Pittsburgh Penguins. Suomen aikaa ensi yönä pelataan useita erittäin hienoja ja mielenkiintoisia otteluita, joten seurattavaa riittää. St.Louis Blues lähtee Pittsburgh Penguinsin kimppuun Läntisen konferenssin kakkossijalta. Itäisessä konferenssissa vierasjoukkue on puolestaan seitsemäntenä. Materiaaliltaan Pingviinit kestävät vertailua lähes joukkuetta kuin joukkuetta vastaan, mutta vierasjoukkueen kausi on sisältänyt suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa ja ne ovatkin vaikuttaneet suorituksiin kaukalossa.

St.Louis Blues on viime aikoina ollut erinomaisessa pelivireessä. Viidestä edellisestä ottelustaan kotijoukkue on saalistanut neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Siniset murskasivat kotonaan Boston Bruinsin maalein 5-1. Kotijoukkue ratkaisi ottelun Boston Bruinsia vastaan jo toisesa erässä. Suuressa kuvassahan St.Louis Blues tunnetaan muutenkin erinomaisena kotijoukkueena. Toistaiseksi 30 kotiottelua ovat Sinisille tuottaneet 46 pistettä. Kotiotteluissaan St.Louis Blues on viimeistellyt yli 100 maalia ja se onkin Läntisessä konferenssissa eniten.

Pittsburgh Penguins on jumiutunut tappioputkeen. Edellisellä kierroksella Pingviinit hävisivät kotonaan Columbus Blue Jacketsille numeroin 1-4. Kaksi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta tappiota. Vaikka suurimmat Pittsburgh Penguinsin loukkaantumisongelmat ovat helpottaneet, edelleen Pingviineiltä on sivussa pitkäaikaisloukkaantuneista useampikin pelaaja. Kuuteen edelliseen otteluun vierasjoukkue onkin saalistanut vain muutaman voiton. St.Louis Blues on ollut Pittsburgh Penguinsille hyvin vaikea vastustaja ja todennäköisesti sama meno jatkuu myös tällä kerralla.

Panossuositus: 5/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,22 ja 1,61

ENSITALLETUKSEN YHTEYDESSÄ SAAT RAHAT TUPLANA, HYÖDYNNÄ HETI!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_ http://welcome.vjaffiliates.com/afs/come.php?id=3825&cid=10847&ctgid=1&atype=1

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*