LA 14.2.

Detroit Red Wings - Winnipeg Jets, merkki 1, kerroin 2,00 Bethard
Detroit Red Wings - Winnipeg Jets ML, merkki 1, kerroin 1,62 Bethard


Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Winnipeg Jets matkustaa Detroit Red Wingsin vieraaksi. Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelataan lähes kymmenen ottelua maailman kovimmasta kiekkoliigasta, joten seurattavaa riittää. Detroit Red Wings lähtee kotiotteluunsa Winnipeg Jetsiä vastaan ennakkosuosikkina ja nostammekin Punaiset varsin järkeväksi pelikohteeksi. Detroit Red Wings hävisi viime kierroksella Pittsburgh Penguinsin vieraana maalein 4-1, mutta muuten kotijoukkueen pelivire on ollut varsinkin kotiotteluiden osalta erinomainen.

Winnipeg Jetsin vierassaldot ovat karua luettavaa. Viidestä edellisestä vierasottelustaan Winnipeg Jets on hävinnyt jokaisen kamppailunsa. Edellisessä vierasottelussaan he hävisivät Nashville Predatorsille maalein 3-1. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on edelleen kuudentena ja tällä hetkellä pudotuspelipaikan suhteen näyttääkin vahvalta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että vierasotteluissa Winnipeg Jets on suurissa ongelmissa ollut jo pitkään. Loukkaantumisongelmat eivät ainakaan helpota vierasjoukkueen tilannetta, koska helmikuun aikana Tyler Myers ja Jay Harrison ovat pudonneet sivuun kokoonpanosta.

Detroit Red Wingsin kotietu on merkittävä, sillä Punaiset ovat yksi liigan parhaimmista kotijoukkueista ja toisekseen neljästä edellisestä ottelustaan Detroit Red Wings on saalistanut kolme voittoa. Viidestä edellisestä kotiottelustaan Detroit Red Wings on saalistanut yhtä monta voittoa. Kotijoukkueen kannalta hieno asia on lisäksi se, että uusia loukkaantumisia ei ole helmikuun aikana tullut. Mikäli Detroit Red Wings voittaa, kotijoukkueella ovat mahdollisuudet nousta Itäisessä konferenssissa useampikin sija korkeammalle.

Panossuositus: 6/10 Bethardin kertoimilla 2,00 ja 1,62

KLIKKAA ALLAOLEVIA TARJOUKSIA JA HANKI YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
http://affiliate.cherryaffiliates.com/tracking.php?tracking_code&aid=475245&mid=464&sid=3586&pid=41&cid=1
http://ads.leovegas.com/redirect.aspx?pid=562236&bid=3975&lpid=54
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*