KE 4.2.

Dallas Stars - Colorado Avalanche, merkki 1, kerroin 2,00 Bethard
Dallas Stars - Colorado Avalanche ML, merkki 1, kerroin 1,62 Bethard

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Dallas Stars ja vieraaksi saapuva Colorado Avalanche. Läntisessä konferenssissa Dallas Stars ja Colorado Avalanche ovat peräkkäisillä sijoilla alemmassa keskikastissa. Molempien joukkueiden pistetarve on valtava. Nostamme Dallas Starsin monestakin syystä ehdottomasti loistavaksi pelikohteeksi. Colorado Avalanche joutuu taistelemaan valtavien loukkaantumisten keskellä. Sivussa vierasjoukkueelta ovat esimerkiksi Alex Tanguay, Erik Johnson, Borna Rendulic, Patrick Bordeleau, Ryan Wilson, Jesse Winchester ja Jamie McGinn. Tilastojen valossa Colorado Avalanche on surkea vierasjoukkue ja nyt heiltä on sivussa suuri määrä pelaajia.

Dallas Stars on tällä hetkellä hienossa pelivireessä. Edellisellä kierroksella kotijoukkue voitti vieraissa Winnipeg Jetsin maalein 2-5. Kahdessa edellisessä ottelussa Dallas Stars on viimeistellyt peräti 11 maalia. Lisäksi on syytä ottaa huomioon, että Dallas Stars on kotonaan pelannut viime aikoina vahvasti. Kuusi edellistä kotiottelua ovat heille tuottaneet neljä voittoa. Kotiedun merkitystä ei pidäkään alirvioida, sillä Colorado Avalanchen viisi edellistä vierasottelua ovat tuoneet ainoastaan yhden voiton. Vierasjoukkue on pelannut paljon tasaisia yhden maalin otteluita, mutta ne ovat kääntyeet suurella prosentilla heitä vastaan.

Dallas Stars on paremmassa pelivireessä kuin Colorado Avalanche, kotijoukkueen loukkaantumislista on lyhyempi kuin vierasjoukkueella ja kolmanneksi kotietu on Dallas Starsin puolella. Kotijoukkueella on omat loukkaantumisensa, mutta Colorado Avalanchen tilanne poissaolojen suhteen on heikompi. Kahden kertoimella Dallas Stars vaikuttaa olevan kaiken kaikkiaan eritttäin hyvä pelikohde. Colorado Avalanche on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, mutta tällä kerralla vaikuttaisi siltä, että pisteet jäävät Dallas Starsille.

Panossuositus: 7/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,00 ja 1,62

 HANKI PARHAIMMAT TALLETUSBONUKSET

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks, merkki 1, kerroin 3,00 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Chicago Blackhawks ML, merkki 1, kerroin 2,06 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan suuri määrä otteluita ja Minnesota Wildin sekä Chicago Blackhawksin välinen kohtaaminen on ehdottomasti yksi odotetuimmista kamppailuista. Materiaaliltaan Minnesota Wild ei ole Chicago Blackhawksin tasoinen, mutta kotijoukkue on tällä hetkellä huikeassa pelivireessä. Edelliset kolme ottelua ovat tuottaneet Minnesota Wildille yhtä monta voittoa. Viisi edellistä ottelua ovat jättäneet ainoastaan kerran kotijoukkueen kokonaan pisteittä. Edellisellä kierroksella Minnesota Wild voitti Vancouver Canuksin vieraissa maalein 2-4.

Chicago Blackhawks on kaudesta toiseen NHL:n suurimpia mestarisuosikeita, mutta viime aikoina vierasjoukkue on ollut surkeassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella Chicago Blackhawks hävisi San Jose Sharksin vieraana lukemin 2-0. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle ainoastaan yhden voiton. Toisaalta on todettava, että Chicago Blackhawks on hyvin suurella todennäköisyydellä pudotuspeleihin etenevä joukkue, joten heidän pistetarpeensa ei ole toistaiseksi suuri. Minnesota Wildin tilanne pistetarpeen osalta on täysin toinen, sillä kotijoukkueen kannalta jokainen piste on äärimmäisen tärkeässä roolissa.

Minnesota Wildilla oli vielä muutamia viikkoja sitten runsaasti loukkaantumisia, mutta kotijoukkueen kohdalla tilanne on mennyt poissaolojen suhteen parempaan suuntaan. Sivussa Minnesota Wildilta ovat lähinnä Justin Fontaine, Keith Ballard ja muutama muu pelaaja. Chicago Blackhawksillehan on puolestaan viime aikoina tullut uusia loukkaantumisia. Viime päivinä heidän sairaslistalleen ovat liittyneet Kris Versteeg ja Stephen Johns. Monet tekijät nostavat Minnesota Wildin erinomaiseksi pelikohteeksi. Veikkaushuoneen tarjoamalla 3,00 kertoimella rohkeasti kotivoitto vetokupongille mukaan.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 3,00 ja 2,06

HANKI PARHAIMMAT TALLETUSBONUKSET

 https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210


Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*