KE 25.2.

New Jersey Devils - Calgary Flames, merkki 1, kerroin 2,31 Veikkaushuone
New Jersey Devils - Calgary Flames ML, merkki 1, kerroin 1,68 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New Jersey Devils isännöi vieraaksi saapuvaa Calgary Flamesia. Kerroinasettelua on kieltämättä ihmeteltävä. Vaikka jokainen piste on Calgary Flamesille pudotuspelipaikkaa ajatellen arvokkaita, tähän otteluun New Jersey Devils lähtee mielestämme suurempana ennakkosuosikkina kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Calgary Flames on ollut jo pitkään surkeassa pelivireessä. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta tappiota. Viime aikoina Calgary Flames on ehtinyt esimerkiksi häviämään Anaheim Ducksille ottelussa, jossa heille viimeisteltiin kuusi osumaa. Suuressa kuvassahan Calgary Flames ei ole erikoisen hyvä vierasjoukkue.

New Jersey Devils on noussut huikeaan pelivireeseen, vaikka kotijoukkueen kausi taitaakin runkosarjaan päättyä. Edellisellä kierroksella he kaatoivat Arizona Coyotesin maalein 3-0. Tällä hetkellä New Jersey Devils on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Kahteen edelliseen otteluun kuusi tehtyä maalia kertovat siitä, että kotijoukkue ei ole millään tavalla luovuttanut.

New Jersey Devilsin kotietua voimme pitää merkittävänä. Edelliseen viiteen kotiotteluun vain kerran he ovat jääneet kokonaan pisteittä. New Jersey Devilsin mahdollisuuksia parantaa sekin tieto, että Calgary Flamesilla on suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Viime päivinä vierasjoukkue on menettänyt sairaslistalle Mason Raymondin, Paul Byronin, Matt Stajinin, Joni Ortion ja Ladislav Smidin.

KLIKKAA ALLA OLEVIA LAATIKOITA JA VOIT HANKKIA YLIMÄÄRÄISTÄ PELIRAHAA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://voita.suomiarvat.com/data/suomiarvat/landingpage/2422_75873.html
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*