TI 24.2.

New York Islanders - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,64 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:ää, New York Islanders isännöi Arizona Coyotesia. Lähtökohtaisesti kotijoukkue lähtee kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. Itäisessä konferenssissa New York Islanders on toisena, kun taas Läntisessä konferenssissa Arizona Coyotes on toiseksi viimeisenä ja viime ajat ovat olleet sellaisia, että tiedossa ei taida olla sijoituksen nostamista. 

New York Islanders hävisi edellisellä kierroksella kotonaan Vancouver Canuksille lukemin 0-4, mutta neljästä edellisestä ottelustaan vain yhdessä kotijoukkue on jäänyt kokonaan pisteittä. Ennen kaikkea New York Islanders tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Itäisessä konferenssisa he ovat kolmanneksi paras kotijoukkue Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin jälkeen.

John Tavaresin ja Kyle Okposon merkitystä ei voida liikaa korostaa, kun puhutaan New York Islandersin erinomaisesta kaudesta. Tavares on tälläkin hetkellä pistepörssin toisena ja Okposokin on antanut hänelle hyvää taustatukea. Edelliseen neljään otteluun vain kerran Tavares on jäänyt ilman tehopisteitä.

Arizona Coyotes on kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja 10 edellisestä ottelustaankin he ovat voittaneet ainoastaan kaksi. Arizona Coyotes pelasi edellisen ottelunsa Suomen aikaa viime yönä, jolloin New Jersey Devils kaatoi heidät lukemin 3-0. Itseasiassa kamppailussa Arizona Coyotes vei laukaukset yllättävänkin selkeästi, mutta maalintekotehokkuus oli surkeaa luokkaa.

New York Islandersilta sivussa ovat uusista loukkaantuneista Casey Cizikas, Mikhail Grabovski ja Frans Nielsen. Arizona Coyotesin poissaolijoista on syytä mainita Zbynek Michalek, Martin Hanzal ja Mikkel Boedker.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 1,64

HYÖDYNNÄ PARHAIMMAT TALLETUSBONUKSET!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_
http://affiliates.euroearners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_1033b_210
http://affiliate.guts.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_2363b_8
http://ads.thrillsaffiliates.com/redirect.aspx?pid=144844&bid=2680

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*