TO 22.1.

Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,00 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Pittsburgh Penguins ja Chicago Blackhawks. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä viidennellä sijalla, kun taas Chicago Blackhawks löytyy vastakkaisen konferenssin neljänneltä sijalta. Molemmat joukkueet lukeutuvat NHL:n mestarisuosikkeihin, sillä niin Pittsburgh Penguins kuin Chicago Blackhawks ovat kaudesta toiseen materiaaliltaan liigan parhaimmistoa. Tiedossa onkin tänään varmasti erittäin viihdyttävä ja todennäköisesti kamppailu, jossa maaleja tehdään reilummallakin kädellä.

Pittsburgh Penguins hävisi edellisellä kierroksella jatkojen päätteeksi Philadelphia Flyersille 3-2 maalein ja muutenkin kotijoukkue on pelannut viime aikoina erittäin epätasaisesti ja ailahtelevaisesti. Täysin samaa voidaan sanoa Chicago Blackhawksin tilanteesta. Vierasjoukkue on kolmesta edellisestä ottelustaan hävinnyt kaksi. Joka tapauksessa niin Pittsburgh Penguins kuin Chicago Blackhawks ovat pelanneet maalirikkaita otteluita. Molemmilla joukkueilla onkin valtavasti hyökkäysvoimaa. Sidney Crosby, Evgeny Malkin, Patrick Sharp ja kumppanit eivät esittelyjä kaipaa.

Chicago Blackhawks viimeisteli edellisellä kierroksella Arizona Coyotesia vastaan peräti kuusi maalia, joten on mielenkiintoista nähdä, että pystyykö vierasjoukkue jatkamaan samalla tasolla, kun viime aikoina kahden voiton nappaaminen putkeen on tuntunut olevan vaikeaa. Tässä ottelussa haetaan varmasti jo asetelmia kevään pudotuspeleihin. Oman mausteensa otteluun tuovat molempien joukkueiden suuret loukkaantumisongelmat. Pittsburgh Penguins on tosin kärsinyt jo useamman kuukauden merkittävistä poissaoloista. Tarkistakaa alkuillasta molempien joukkueiden päivitetyt sairaslistat. Lähtökohtaisesti maaleja nähdään useita kappaleita.

Panossuositus: 5/10 Veikkaushuoneen kertoimella 2,00
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*