TO 15.1.

Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs, merkki 1, kerroin 1,84 Veikkaushuone
Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs ML, merkki 1, kerroin 1,45 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa vastakkain asettuvat Anaheim Ducks ja Toronto Maple Leafs. Anaheim Ducks taistelee tiukasti läntisen konferenssin mestaruudesta, kun taas Toronto Maple Leafsilla on täysi työ selvitä edes pudotuspeleihin. Vierasjoukkueen kausi on toistaiseksi sisältänyt rajuja voittoputkia ja yhtä vaikeita tappioputkia. Tasaisuutta ei ole löytynyt. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Sinisille ainoastaan yhden voiton. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kolmetoista pistettä Anaheim Ducksin eduksi ja muutenkin materiaaliltaan ja kotietu huomioon ottaen Ankkalauma on täysin ansaitusti selkeä ennakkosuosikki.

Anaheim Ducks on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut kolme voittoa, vaikka muutama niistä onkin tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks voitti kotonaan jatkojen päätteeksi Winnipeg Jetsin maalein 5-4. Tilastojen valossa Ankkalauma on läntisen konferenssin parhaimpia kotijoukkueita ja he ovatkin keränneet omassa konferenssissaan kotiotteluiden osalta eniten pisteitä yhdessä kolmen muun joukkueen kanssa.

Toronto Maple Leafs ei kärsi suurista loukkaantumisongelmista, sillä vierasjoukkueelta sivussa lähinnä ovat vain Leo Komarov, Peter Holland ja Joffrey Lupul, mutta siihen Sinisten hyvät asiat sitten taitavatkin jäädä. Toronto Maple Leafs oli vielä vähän aikaa sitten suuressa voittoputkessa, mutta tällä hetkellä tappioita tulee joka suunnasta. Aikaisemmilla kerroilla Toronto Maple Leafs on ollut Anaheim Ducksille vaikea vastustaja, mutta tässä ottelussa vierasjoukkue tuskin tulee juhlimaan.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 1,84 ja 1,45.
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*