TO 15.1.

Washington Capitals - Philadelphia Flyers, merkki 1, kerroin 1,93 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Washington Capitals kohtaa kotonan vieraaksi saapuvan Philadelphia Flyersin. Molemmat joukkueet löytyvät itäisestä konferenssista: Washington Capitals on kuudentena, kun taas Philadelphia Flyers löytyy sijalta kaksitoista. Nostamme Washington Capitalsin kierroksen parhaimmaksi pelikohteeksi. Kotijoukkue on pelannut itsensä vahvasti kiinni pudotuspelipaikkaan, kun taas Philadelphia Flyersin tilanne on surkea. Vierasjoukkue on tätä menoa jäämässä pudotuspeleistä ulos.

Washington Capitals on yksi liigan kovakuntoisimpia joukkueita: Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle peräti neljä voittoa. Varsinkin kotonaan Washington Capitals on ollut käytännössä lähes voittamaton. Edellisen kerran täysi pistepotti on lähtenyt vierasjoukkueen matkaan Washingtonista joulukuun alussa. Viiteen edelliseen kotiotteluun Washington Capitals on vain yhden kerran päästänyt enemmän kuin kaksi maalia.

Philadelphia Flyers voitti edellisellä kierroksella Tampa Bay Lightningin maalein 7-3, mutta vieraissa on ollut suorastaan karmean vaikeaa. Viisi edellistä vierasottelua ovat Philadelphia Flyersille tuottaneet yhtä monta tappiota. Tilastojen valossa philadelphialaisryhmä onkin yksi itäisen konferenssin surkeimmista vierasjoukkueista. Tilannetta ei helpota se, että Philadelphia Flyersin loukkaantumislista on karmea. Sivussa vierasjoukkueelta ovat esimerkiksi Nicklas Grossmann, Steve Mason, Kimmo Timonen, Shayne Gostisberehe ja useat muut pelaajat.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 1,58 ja 1,91.
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_ 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*