TI 20.1.

Florida Panthers - Vancouver Canuks, merkki 2, kerroin 2,31 Veikkaushuone
Florida Panthers - Vancouver Canuks ML, merkki 2, kerroin 1,74 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Vancouver Canuks matkustaa Florida Panthersin vieraaksi. Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan kuusi kamppailua. Florida Panthers on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksäntenä, kun taas Vancouver Canuks löytyy läntisen konferenssin seitsemänneltä sijalta. Vancouver Canuks on materiaaliltaan huomattavasti Florida Panthersia laadukkaampi ja toisekseen myös moni muu tekijä tekee vierasjoukkueesta loistavan pelikohteen.

Vancouver Canuks lähtee tähän otteluun voittoputkessa. Kaksi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta voittoa. Edellisissä otteluissaan Vancouver Canuks on ehtinyt voittamaan Carolina Hurricanesin ja Philadelphia Flyersin yhteismaalierolla 0-7! Vierasjoukkueen kautta on vaikeuttanut selkeä epätasaisuus, mutta viime aikoina Siniset ovat pystyneet nappaamaan tärkeitä voittoja ajatellen pudotuspelitaistelua. Vancouver Canuksin kannalta loukkaantumislista on erittäin lyhyt ja se sopiikin vierasjoukkueelle varmasti hyvin.

Florida Panthers on joutunut karmeaan tappioputkeen. Edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi surkealle Edmonton Oilersille jatkojen päätteeksi maalein 2-3. Kolme edellistä ottelua ovat tuottaneet Florida Panthersille yhtä monta tappiota. Kotijoukkueella ei ole loukkaantumisongelmia, mutta Vancouver Canuks on siitä huolimatta vieraissakin järkevä valinta vetokupongille mukaan. Arvostamme ehdottomasti vierasjoukkueen laadukkammaksi joukkueeksi ja tilastojen valossa Florida Panthers on itäisen konferenssin heikoimpia kotijoukkueita.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 2,31 ja 1,74
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*