SU 18.1.

Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers, merkki 2, kerroin 1,96 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres kohtaa kotonaan vieraaksi saapuvan Philadelphia Flyersin. Molemmat joukkueet ovat pelanneet surkean alkukauden, mutta sillä erotuksella, että Philadelphia Flyersilla ovat edelleen mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan. Vierasjoukkue on hieman yli kymmenen pistettä pudotuspeliviivan alapuolella, joten tästä ottelusta on voitto tultava. Buffalo Sabres on pilannut kautensa jo useita viikkoja sitten ja kotijoukkue jääneekin konferenssinsa viimeiseksi.

Buffalo Sabresin ja Philadelphian Flyersin lähtökohdat tähän otteluun ovat aivan erilaiset. Buffalo Sabres on hävinnyt viisi edellistä otteluaan, kun taas Philadelphia Flyers on edellisestä kuudesta kamppailustaan saalistanut kolme voittoa. Vierasjoukkueella on muutenkin yksilötaitoa ihan eri tavalla kuin Buffalo Sabresilla. Jakub Voracek ja Claude Giroux ovat tälläkin hetkellä koko liigan pistepörssin kymmenen joukossa. Philadelphia Flyers on enemmän tai vähemmän kahden tähtipelaajansa varassa, mutta toisaalta Buffalo Sabresilla ei ole edes heitäkään.

Buffalo Sabres on esiintynyt niin surkeasti, että lähes kahden kertoimella vieraissakin Philadelphia Flyers on erittäin pelikelpoinen kohde. Philadelphia Flyers tarvitsee ehdottomasti tästä ottelusta voiton, jotta vierasjoukkue nousisi takaisin taistelemaan pudotuspelipaikasta. Molemmat joukkueet kärsivät merkittävistä loukkaantumisongelmista ja siinäkin mielessä kotijoukkueen materiaalilla laadukkaat pelaajat alkavat olla vähissä.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 1,96
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*