PE 30.1.

New York Islanders - Boston Bruins, merkki 2, kerroin 2,95 Veikkaushuone
New York Islanders - Boston Bruins ML, merkki 2, kerroin 2,08 Veikkaushuone

Itäisen konferenssin kärjessä oleva New York Islanders isännöi vieraaksi saapuvaa Boston Bruinsia. Kyseessä on jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa. Tiedossa on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen. New York Islanders on pelannut läpi kauden taitojensa ylärajoilla, mutta sentään näin korkealle oli vaikeaa joukkuetta sijoittaa ennen kauden alkua. Joka tapauksessa Boston Bruins lukeutuu kaudesta toiseen kestomenestyjiin ja toisekseen tällä hetkellä heidän pistetarpeensa on merkittävä. Vierasjoukkue taistelee tiukasti pudotuspeleihin selviytymisestä.

New York Islanders on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä, mutta samalla voimme todeta, että Boston Bruins on ollut kotijoukkueen tavoin erinomaisessa pelivireessä. Edellisellä kierroksella Boston Bruins hävisi jatkojen päätteeksi Colorado Avalanchelle 3-2 maalein, mutta tuota ottelua edelsi kuudesta edellisestä ottelusta peräti viisi voittoa. Boston Bruins on esiintynyt tällä kaudella hieman epätasaisesti, mutta viime aikoina vierasjoukkue on pystynyt rakentamaan vahvoja voittoputkia.

Boston Bruinsin loukkaantumislista on lyhyt, joten vierasjoukkue pääsee tähän otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. New York Islandersin tilanne on heikompi. Sivussa kotijoukkueelta ovat esimerkiksi Eric Boulton, Kyle Okposo ja Lubomir Visnovsky. Vaikka New York Islandersilta on löytynyt toistaiseksi ratkaisuvoimaa, kotijoukkueen materiaali on erittäin rajallinen. New York Islanders ei ole muutenkaan tottunut menestymään samalla tavalla kuin Boston Bruins. Nostamme ehdottomasti vierasjoukkueen vetokupongille mukaan.
 
Panossuositus: 5/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,95 ja 2,08
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*