PE 30.1.

Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets, merkki 2, kerroin 2,68 Veikkaushuone
Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets ML, merkki 2, kerroin 1,92 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Philadelphia Flyers ja vieraaksi saapuva Winnipeg Jets. Kerroinasettelu tässä kohteessa on mielenkiintoinen. Philadelphia Flyers on kerännyt sarjataulukossa lähes 15 pistettä vähemmän kuin Winnipeg Jets, kotijoukkueella on suuria loukkaantumisongelmia ja kolmanneksi Winnipeg Jets on ollut vieraskaukaloissa vakuuttava. Tarkemmin sanottuna Winnipeg Jets on kerännyt Läntisessä konferenssissa eniten pisteitä vierasotteluiden osalta.

Philadelphia Flyersin tilanne pudotuspeliviivan alla on vähintäänkin hälyyttävä. Kotijoukkueen kautta on vaivannut jatkuva epätasaisuus. Tälläkin hetkellä eroa pudotuspeliviivaan on noin kymmenen pistettä. Winnipeg Jets on puolestaan voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan peräti viisi ja näin ollen vierasjoukkueen pelivire on loistavalla tasolla. Kuntopuntarissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä Läntisen konferenssin neljäntenä.

Philadelphia Flyersin loukkaantumislista vain pahenee päiväpäivältä. Uusimpina loukkaantuneina listalle ovat liittyneet Michael Raffl ja Zac Rinaldo. Muista poissaolijoista voisi mainita esimerkiksi Scott Laughtonin, Braydon Coburnin, Kimmo Timosen ja Nicklas Grossmannin. Winnipeg Jetsin tilanne on huomattavasti parempi, sillä vierasjoukkueella ei ole ongelmia loukkaantumisten kanssa. Winnipeg Jetsiltä sivussa on vain muutama pelaaja.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,68 ja 1,92
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*