PE 16.1.

Tampa Bay Lightning - Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 1,62 Veikkaushuone

Läntisen konferenssin jumbojoukkueena oleva Edmonton Oilers matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa testaamaan Tampa Bay Lightningin päivän pelivireen. Tähän otteluun nostamme vain yhden ennakkosuosikin ja se on Tampa Bay Lightning. Kotijoukkue on itäisen konferenssin kolmantena ja näin ollen he taistelevat tiukasti oman konferenssin mestaruudesta. Vaikka Tampa Bay Lightning on kahden ottelun tappioputkessa, kotijoukkueella on potentiaalia menestyä ihan eri tavalla kuin surkea Edmonton Oilers. Vierasjoukkue on jo pilannut kautensa.

Edmonton Oilers on edellisestä viidestä vierasottelustaan hävinnyt jokaisen. Vierasjoukkue pystyy nappaamaan yksittäisiä voittoja sieltä täältä, mutta tasaisuutta ei ole ja näin ollen he ovat menettäneet pudotuspelipaikasta taistelemisen jo jonkin aikaa sitten. Edmonton Oilersin materiaalilla on vaikeaa menestyä ja se on tälläkin kaudella tullut kaikille selväksi. Vierasjoukkue on oman konferenssinsa surkein vierasjoukkue. He ovat keränneet matkapeleissä vain yksitoista pistettä.

Tampa Bay Lightning tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena: Viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Sinisille yhtä monta voittoa. Kaiken kaikkiaan tilastojen valossa Tampa Bay Lightning on oman konferenssinsa toiseksi paras kotijoukkue. Edmonton Oilersilla ei ole loukkaantumisongelmia, mutta siihen vierasjoukkueen hyvät asiat sitten taitavatkin jäädä. Tampa Bay Lightning on putkeen hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta kolmatta tuskin tulee.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 1,62
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*