PE 16.1.

Buffalo Sabres - Minnesota Wild, merkki 2, kerroin 2,05 Veikkaushuone
Buffalo Sabres - Minnesota Wild ML, merkki 2, kerroin 1,54 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres kohtaa vieraaksi saapuvan Minnesota Wildin. On mahdollisesti hieman rumaa sanoa, mutta tässä ottelussa kohtaavat kaksi surkeaa joukkuetta. Buffalo Sabresin tilanne ei esittelyjä kaipaa, kotijoukkue on ehtinyt pilaamaan jo kautensa ja lähellä sama lopputulos on myös Minnesota Wildin osalta. Vierasjoukkue on joutunut karmeaan tappioputkeen ja samalla he taistelevat vaikeiden loukkaantumisongelmien kanssa. Joka tapauksessa voitoilla Minnesota Wildilla on edelleen mahdollisuudet päästä pudotuspelijunaan takaisin.

Minnesota Wild on materiaaliltaan jopa varsin laadukas, mutta valitettavasti vierasjoukkueen kausi on ollut äärimmäisen vaikea. Minnesota Wildilla on edelleen sivussa useita tärkeitä pelaajia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Buffalo Sabresia vastaan on voitto tultava. Buffalo Sabres lähti kauteen pienin odotuksin ja kotijoukkue onkin ollut pisteautomaatin roolissa. Kotijoukkueella on matkaa pudotuspeliviivaan parikymmentä pistettä ja se lieneekin jo liikaa.

Molemmat joukkueet ovat surkeassa tilanteessa, mutta valitaan vetokupongille Minnesota Wild, sillä vierasjoukkueella olisi sentään enemmän potentiaalia parempaan. Buffalo Sabres on edelliseen kolmeen kotiotteluun viimeistellyt kaksi maalia, joten heidän kotietuakaan ei voida pitää merkittävänä. Kaiken kaikkiaan mikäli Minnesota Wild ei voita edes Buffalo Sabresia, voimme todeta, että ei kannata vierasjoukkueen haaveilla pudotuspelipaikastakaan.

Panossuositus: 5/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,05 ja 1,54.
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*