MA 19.1.

Winnipeg Jets - Arizona Coyotes, merkki 1, kerroin 1,71 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Arizona Coyotes matkustaa testaamaan Winnipeg Jetsin päivän pelivireen. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Arizona Coyotes löytyy saman konferenssin alemmasta keskikastista. Joukkueiden välinen piste-ero on kaksikymmentä pistettä Winnipeg Jetsin eduksi. Kotijoukkue lähtee tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Winnipeg Jets on voittanut kolme edellistä ottelua ja toisekseen isommassa kuvassa katsottuna viisi edellistä kamppailua ovat tuottaneet neljä voittoa.

Arizona Coyotesin tilanne tämänkin ottelun alla on surkea. Vierasjoukkue on vajonnut suureen tappioputkeen. Neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet Arizona Coyotesille yhtä monta tappiota. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue hävisi Minnesota Wildille maalein 3-1. Arizona Coyotes on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista ja etenkin vieraissa kahdenkin maalin tekeminen on tuottanut kohtuuttoman suurta tuskaa. Tilastojen valossa vieraissa vain viisitoista kerättyä pistettä on kaiken kaikkiaan surkea suoritus. Heikommin on mennyt matkapelien osalta vain Edmonton Oilersilla.

Shane Doan ja Brandon Gormley ovat uusimpina pelaajina liittyneet Arizona Coyotesin loukkaantuneiden pelaajien listaan. Lisäksi listalta löytyy Brett MacLeanin nimi. Koska Arizona Coyotesin materiaali on hyvin vaatimaton, etenkin Shane Doanin poissaolo on suuri takaisku. Tällä hetkellä vierasjoukkue on niin surkeassa tilanteessa, että lähdemme ehdottomasti Winnipeg Jetsiä vetokupongille tarjoamaan. Kotivoitto on kaiken kaikkiaan järkevä valinta. Vihjeen loppuun todetaan, että joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta Winnipeg Jets on voittanut viisi.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimella 1,96
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*