LA 31.1.

Detroit Red Wings - New York Islanders, merkki 1, kerroin 2,27 Veikkaushuone
Detroit Red Wings - New York Islanders ML, merkki 1, kerroin 1,66 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Detroit Red Wings ja New York Islanders. Tiedossa on kaiken kaikkiaan erittäin hieno ja mielenkiintoinen kohtaaminen. Nostamme Detroit Red Wingsin kotonaan loistavaksi pelikohteeksi. Itäisessä konferenssissa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla kolmantena ja neljäntenä. New York Islandersin huikea kausi on ollut upeaa seurattavaa, mutta toisaalta hiipumista on ollut ilmassa. Edellisellä kierroksella Boston Bruins murskasi New York Islandersin maalein 2-5.

Detroit Red Wings tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Tilastojen valossa Detroit Red Wings on Itäisen konferenssin paras kotijoukkue yhdessä Tampa Bay Lightningin kanssa. Punaiset ovat voittaneet viisi edellistä kotiotteluaan. Myös New York Islanders on kotonaan ollut vahva, mutta edellisessä vierasottelussa Montreal Canadiens viimeisteli heille kuusi maalia. Edelliseen kolmeen kotiotteluun Detroit Red Wings on jokaisella kerralla viimeistellyt neljä maalia tai enemmän. Johan Franzen on uusimpana pelaajana liittynyt kotijoukkueen loukkaantumislistalle, mutta toisaalta New York Islandersilta peräti kolme pelaajaa on viime päivinä siirtynyt poissaolijoiden joukkoon. On syytä muistaa, että vierasjoukkueen materiaali on hyvin rajallinen.

Joukkueiden aikaisemmissa kohtaamisissa New York Islanders on ollut vahvoilla, mutta tällä kerralla uskomme, että pisteet jäävät Detroit Red Wingsille. Kotonaan Detroit Red Wings on ollut äärimmäisen vakuuttava ja toisekseen vierasjoukkueella on ollut hieman hiipumisen merkkejä ilmassa. Kyle Okposon loukkaantuminen on suuri takaisku New York Islandersille. Vielä ei ole tietoa, että kauanko hän on sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Detroit Red Wings on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,27 ja 1,66
VEIKKAUSHUONEELTA 100 EURON TALLETUSBONUS!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*