LA 31.1.

New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins, merkki 1, kerroin 2,90 Veikkaushuone
New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins ML, merkki 1, kerroin 2,05 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins. Tiedossa on kaiken kaikkiaan varsin mielenkiintoinen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa New Jersey Devils on tällä hetkellä alemmassa keskikastissa, kun taas Pittsburgh Penguinsin sijoitus samassa konferenssissa on viides. Materiaaliltaan Pittsburgh Penguins on luonnollisesti New Jersey Devilsiä laadukkaampi, mutta moni muu asia nostaa kotijoukkueen mahdollisuudet voiton suhteen täysin realistiseksi. 

New Jersey Devilsin pistetarve on valtava. Kotijoukkueen kausi uhkaa päättyä runkosarjaan, mutta muutamalla voitolla pudotuspelihaaveet nousisivat takaisin eloon. Tällä hetkellä eroa pudotuspeliviivaan on 14 pistettä. Punaisten kannalta loistava asia on se, että viime aikoina kotijoukkue on ollut erinomaisessa pelivireessä. Neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet heille kolme voittoa. Edellisellä kierroksella New Jersey Devils voitti Toronto Maple Leafsin jatkojen päätteeksi maalein 2-1. Edellisessä vierasottelussaan Punaiset murskasivat San Jose Sharksin lukemin 2-5.

Molemmat joukkueet ovat kärsineet jo pitkään suurista loukkaantumisongelmista. Ei ole montaa viikkoa, kun Pittsburgh Penguinsilta oli sivussa käytännössä puoli joukkuetta. Tällä hetkellä New Jersey Devilsin poissaolijoita ovat esimerkiksi Mike Cammalleri, Ryane Clowe, Bryce Salvador ja Darcy Zajac. Pittsburgh Penguinsin sairaslistalta löytyvät puolestaan muun muuassa Evgeni Malkin, Blake Commeau, Olli Määttä ja Anton Zlobin. Vaikka Pittsburgh Penguinsin loukkantumiset ovat helpottaneet, vierasjoukkue on pelannut viime aikoina surkeasti. Pingviinit ovat viidestä edellisestä ottelustaan saalistaneet vain yhden voiton.

Panossuositus: 5/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,90 ja 2,05
VEIKKAUSHUONEELTA 100 EURON TALLETUSBONUS!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*